Votive-un brand de lumânări parfumate 100 % naturale

lumânări parfumate naturale

Ne apropiem cu pași repezi de perioada rece, de sezonul toamnă-iarnă. Este o perioadă prielnică pentru a ne crea colțișorul nostru de bine acasă. O modalitate prin care putem face acest lucru este prin lumânările parfumate, desigur.

Îmi place foarte mult să mă bucur de atmosfera creată de lucruri simple, spre exemplu de niște lumânări parfumate. Îmi place să testez diferite arome, în culori care mai de care mai interesante. Însă, regula mea de bază este ca acestea să fie realizate din ceară naturală, fie că vorbim de ceară de albine sau de ceară de soia.

În acest articol, voi prezenta cu mare plăcere Votive, un brand românesc de lumânări parfumate.

Despre Votive-brand de lumânări parfumate naturale

Pe site-ul celor de la Votive, vei găsi lumânări realizate manual, cu mare atenție, astfel încât produsele lor sunt finisate cu grijă și rezultatul e unul formidabil. Lumânările sunt făcute din ingrediente premium, naturale.

Modelele de lumânări parfumate naturale Votive

Vei găsi o mulțime de modele, dintre care unele foarte rafinate, cum ar fi cele în formă de sculpturi, cele conice sau mai clasice, în formă de coloane sau chiar mai jucăușe, cum sunt cele în formă de animăluțe.

Totodată, există o ediție limitată cu lumânări turnate în cești vintage și colecția Luxury Line, cu diferite arome catchy, realizate din ceară de soia. Acestea sunt doar câteva exemple: Green Forest, Japanese Lilac, Milk Chocolate, Thunderstorm etc.

Lumânările Votive se potrivesc unor stări și emoții diferite, iar fiecare experiență este unică.

Aromele Votive

În continuare, îți voi prezenta câteva arome pe care le vei găsi și pe site și care sunt senzaționale:

 • Grapefruit & Honey
 • Jasmine & Sandalwood
 • Cherry Blossom
 • White Lilac
 • English Rose
 • Lemn de santal & Ylang-Ylang
 • Ulei esențial de portocală, bergamotă și lavandă

Wishlist-ul meu de lumânări parfumate naturale Votive

Iată ce lumânări parfumate mi-ar plăcea să cumpăr în viitor de la Votive:

lumânări parfumate naturale

 • 1-Lumânarea Winged Victory-inspirată de sculptura grecească Victoria din Samothrace care îmi place mult și pe care am văzut-o și la Paris. Îmi evocă niște amintiri deosebite.
 • 2-Lumânarea Leafy-este perfectă pentru toamna care bate la ușă, îmi place mult designul acesteia.
 • 3-Setul de lumânări Little Heart-sunt foarte drăguțe, așa mici și cu un design simplu și clean.
 • 4-Lumânările conice Special Dinner-sunt lumânări clasice și îmi plac mult culorile lor pastelate.
 • 5-Lumânarea Thunderstorm-sună tare bine descrierea acestei lumânări. Are aromă prospătă de iarbă udă amestecată cu mirosul de ploaie și pământ, parfumuri naturale pe care le ador. De asemenea, lumânarea are note de lemn și chihlimbar, ce redau un efect de calm.

Lumânările pot fi găsite în diferite culori. De asemenea, poți alege parfumul acestora din lista propusă pe site.

De ce să alegi Votive?

 • Lumânările sunt 100% naturale. Ingredientele folosite sunt ceara de soia și ceara de albine. Acestea sunt biodegradabile și nu sunt modificate genetic.
 • Coloranții folosiți sunt non-toxici. Prin urmare, nu produc iritații pe piele.
 • Brandul este prietenos cu natura, dar și cu animăluțele. Asta înseamnă că nu se fac teste pe animale.
 • Prețurile sunt corecte în raportul calitate-preț.

Slow living cu lumânări parfumate naturale

În ultimul timp, am început să mă gândesc mai mult la conceptul de Slow living și să încerc să-l aplic și în viața mea personală. Conceptul se referă la stilul nostru de viață. Facem mult prea multe lucruri pe repede-înainte. Nu aș zice că trebuie să găsim o vină undeva. Societatea și lumea în care trăim se mișcă în ritm amețitor, iar nouă ne e din ce în ce mai dificil să ne reculegem pentru câteva momente. Însă, acest concept de slow living ne spune, în principal, să ne dăm timp. Să ne facem o introspecție, să facem lucrurile bine și pe îndelete, să fim conștienți și să trăim în prezent.

Faptul că aprinzi o lumânare parfumată ține de conceptul de slow living. E momentul în care te oprești, respiri, te uiți în jur, privești lumina lumânării și simți cum parfumul ei se răspândește în toată camera. E o senzație minunată, să trăiești conștient momentul prezent.

Lumânările Votive, prin calitatea și frumusețea lor, reprezintă o alegere minunată atunci când te afli în căutarea unei idei de a trăi frumos clipa și de a face un lucru frumos pentru tine în fiecare zi.

Concluzie

În concluzie, lumânările Votive, prin toate calitățile lor, pot contribui la starea ta de bine și la experiențe senzoriale unice.

Tu ai cumpărat deja lumânări parfumate pentru sezonul rece?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

1 comentariu

 1. Cât de chic sunt aceste lumânări, mai ales cea din ceașcă! Parcă nici nu-mi vine să le aprind! Și da, descrierea lumânării Thunderstorm suntă FABULOS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *