The Sinner (2017)-recenzie serial

the sinner

The Sinner (2017) aduce în prim plan un thriller psihologic captivant, care pune accentul pe traumele din copilărie ce se răsfrâng asupra prezentului. Pe educație și sentimentul de vină care se poate dezvolta în sufletul unui copil. Serialul pune în discuție și problemele de sexualitate care pot ieși la iveală într-un mod violent.

Despre ce este vorba în serialul The Sinner?

În acest nou serial, întâlnim o poveste plină de suspans, axată pe o femeie aparent obișnuită. Cora are un soț și un copil care o prețuiesc și alături de care pare să aibă o viață liniștită. Toată această imagine se năruie în momentul în care femeia, fără un motiv aparent, atacă un bărbat necunoscut aflat pe malul mării cu o cruzime înfricoșătoare.

Această faptă nu este descifrată cu ușurință nici de polițiști și nici de detectivul cazului. Aceștia se gândesc la Cora ca la o femeie obișnuită, cu un chip aproape angelic, despre care nu se cunoaște niciun istoric de boli mintale. Tot ce știm e că aceasta ia somnifere. Aflăm treptat problemele pe care le-a avut în copilărie alături de părinții săi despre care ea declară chiar că nu mai sunt în viață, contrar realității.

Părerea mea despre serialul The Sinner

Astfel, în The Sinner urmărim căutarea motivului crimei pe care Cora nu îl cunoaște sau nu vrea (?) să îl mărturisească. Antrenează și spectatorul să fie un fel de detectiv pe măsură ce sunt înfățișate anumite detalii despre viața Corei.

Jessica Biel, protagonista serialului, este fantastică în rolul său. Este femeia dezorientată, care pune piedici în descoperirea adevărului și care atunci când pare că ai descoperit cursul poveștii, știe să învăluie totul în mister.

Dacă vreți să vedeți un serial care să vă țină curioși, întrebându-vă și încercând să găsiți motivul crimei pe care Cora a comis-o, atunci cu siguranță The Sinner e genul acesta de serial.

Trailer-ul serialului poate fi văzut aici.

Sursă imagine copertă:

Cinemagia

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *