Astăzi voi scrie despre Ana Neacșa, artista din spatele conceptului Laleli Atelier & Boutique. Îi urmăresc de mai mult timp creațiile, le apreciez foarte mult și îmi place că are un stil unitar, l-aș descrie ca fiind feminin, floral și tineresc.
Creațiile Laleli Atelier & Boutique
Ana pictează în mare parte tricouri, dar și bluze, fețe de perne, rochii, pantaloni, geci, traiste, și tablouri, rezultând creații unicat. Mai mult decât atât, este autodidactă în ceea ce face. Aș putea menționa aici că îi ies foarte bine. În ceea ce privește hainele, ea pictează direct pe acestea sau folosește printuri ale creațiilor sale.
Dacă intrați pe pagina Laleli Atelier & Boutique, veți fi frapați de multitudinea de picturi florale, cu maci, bujori, cu înghețată, toate în culori vii, cu detalii minuțioase, dovadă a efortului și calității tuturor produselor. Însă, ce este cel mai reprezentativ legat de creațiile Anei? Faptul că pune suflet. Face totul cu pasiune și cu un zâmbet larg în momentul în care își lasă imaginația să coloreze viitoarele tricouri ale fetelor chic din România.
Mare bucurie provocată de un tablou pictat de Ana Neacșa câștigat la un giveaway
Mai mult decât atât, am fost tare bucuroasă atunci când Ana a organizat un giveaway cu un tablou realizat de ea. Am fost și câștigătoarea concursului. Pictura a fost frumos împachetată și însoțită de o carte de vizită. Acum stă chiar pe perete, înveselind colțul din locuință și dându-i un aspect mai estetic și mai personalizat.
Tablou pictat de Ana Neacșa
Tablou pictat de Ana Neacșa, livrat cu atenție la detalii
Admir faptul că Ana împărtășește cu publicul ei viziunea ei despre pictură, felul ei de a picta pas cu pas. Pentru a urmări toate acestea, vă puteți conecta la paginile ei. Mai multe detalii despre Laleli Atelier & Boutique și creațiile cu personalitate ale Anei puteți găsi pe website-ul ei, pe pagina de Facebook și de Instagram.
Laura! Ce nume frumos! Călimară!? Of, Doamne, în copilărie am folosit tocul cu peniță şi cerneală din…călimară! Dar tu ai în călimară flori frumoase!
A, ce frumos ai spus, mulțumesc mult, apreciez! Numele l-am pus tocmai ca o metaforă a frumuseții pe care încerc să o transmit prin scris.