Tipli.ro-un site cashback prin care primești bani înapoi din cumpărăturile online

site cashback

Pentru mulți dintre noi, cumpărăturile online au devenit destul de frecvente. Din comoditate, dar și pentru a economisi timp, alegem să cumpărăm de pe diferite website-uri.

Însă, putem să facem din aceste cumpărături și un mijloc de a primi înapoi o parte din banii cheltuiți. Cum putem face acest lucru? Printr-un site cashback.

Ce înseamnă cashback?

În Occident, site-urile de tip cashback s-au dezvoltat destul de mult în ultimul timp. Însă, acest concept nu este încă foarte cunoscut în România, dar prezintă destul de multe avantaje. Aș spune chiar că prezintă numai avantaje. Cashback sau, în traducere, ”bani înapoi”, se referă la faptul că după achizițiile unor produse din mediul online, poți să primești înapoi un anumit procentaj din suma cheltuită.

Unde poți beneficia de cumpărături de tip ‘cashback’?

Unul dintre aceste site-uri este tipli.ro care permite realizarea unor astfel de cumpărături.

Cum funcționează acest site cashback?

  1. Te înregistrezi cu adresa de e-mail, cu contul de Facebook sau Google.
  2. Îți introduci contul bancar unde îți vor fi trimiși banii din cumpărături.
  3. Accesezi magazinul de unde vrei să faci cumpărăturile. Îl cauți în funcție de categorie sau din bara de căutare. Selectezi, magazinul și trebuie să intri în acel magazin apăsând pe butonul portocaliu ‘Folosește’ și nu direct din site-ul de unde vrei să faci cumpărăturile. Altfel spus, pentru a primi banii înapoi, trebuie ca tu să fii logat în Tipli și să apeși pe acel buton portocaliu care te va redirecționa automat în magazinul dorit.
  4. Alegi ce vrei să cumperi, plătești comanda, iar apoi, primești înapoi o parte din sumă, în funcție de procentajul oferit de fiecare magazin.

Așadar, totul este foarte simplu.

De multe ori când facem cumpărăturile, deschidem mai multe tab-uri, facem comparații, uneori chiar ne simțim puțin dezorientați printre atâtea oferte.

Un mare avantaj al site-ului Tipli este faptul că regăsești în același loc o serie de magazine din diferite domenii: cazări și călătorii, modă și încălțăminte, parfumuri și cosmetică, farmacii, electronice și PC, casă și grădină, animale, mămici și copii, hobby și sport, auto și moto, precum și diferite servicii. Pe lângă acestea, găsești și magazine din străinătate precum AliExpress.

Cu alte cuvinte, găsești într-un singur loc magazine din diferite categorii fără să trebuiască să navighezi pe site-uri multiple în același timp.

De ce să te înscrii pe tipli.ro? Care sunt avantajele acestui site de tip ‘cashback’?

  • economisești bani
  • înregistrarea și accesarea site-ului este foarte intuitivă: te înregistrezi în aplicația Tipli sau pe site-ul tipli.ro, cauți magazinul de unde vrei să îți faci cumpărăturile și plasezi comanda în mod obișnuit.
  • ai acces la aproximativ 400 de magazine online. Putem enumera unele foarte cunoscute precum About you, Notino, Elefant, Bonprix, CCC, Farmec, Lensa, Breville, Case Smart, Animax, Nichiduta, Noriel, Cartepedia, Libris, Cărturești, Hervis, Answear, Sinsay, Decathlon, Zonia, Farmec, Bonami și multe altele. Hai și tu să le descoperi!
  • dacă îți faci cont și accesezi acest link, vei primi un bonus de 30 de lei la prima comandă pe lângă recompensa de tip cashback. Înregistrarea este absolut gratuită.
  • pe deasupra, Tipli are o secțiune de cupoane de reducere pe care le poți folosi în anumite magazine.

În plus, alte avantaje ar fi că descoperi magazine noi. Eu, una, am descoperit niște magazine tare interesante de Fotografie, Ciocolată și Personalizări cadouri.

În cât timp primesc banii înapoi?

După 48 de ore de la comandă, Tipli îți înapoiază în cont o parte din suma cheltuită pe care poți să o retragi într-un cont bancar.

Este un site cashback sigur?

Poate că pare totul prea frumos, însă logica acestui website de tip cashback este legată de faptul că reunind mai multe magazine, site-ul aduce cumpărători celorlalte site-uri. Apoi, din comisionul câștigat, Tipli oferă un procentaj cumpărătorilor. E o metodă din care toți avem de câștigat.

Tipli-un site cashback sigur și avantajos

În concluzie, accesând site-ul tipli.ro, vei avea experiența cumpărăturilor de la diverse magazine într-un singur loc. Vei primi de asemenea, un procentaj înapoi din suma cheltuită.

Conectarea este foarte simplă, plata se face în mod normal ca pe orice alt site de cumpărături online, iar avantajul este că vei avea mai mulți bani în cont, la final.

Tu ai folosit vreodată un site cashback? Cum ți s-a părut experiența?

Sursă imagine copertă:

Pexels

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *