Care sunt criteriile pentru a alege servicii de curățenie de calitate?

servicii de curățenie

De multe ori, printre sarcinile cotidiene pe care le avem de dus la bun sfârșit, ajungem să ne simțim copleșiți. Avem o listă lungă de activități de făcut, printre care și curățenia. Astfel, programul nostru încărcat ne face uneori să percepem curățenia ca pe o corvoadă.

Însă, pentru a fi mai eficienți, prioritizarea lucrurilor este importantă. Dacă ne dorim să petrecem mai mult timp în familie, cu prietenii sau dacă pentru noi, este esențial să avem acel ‘me time‘ în care să uităm de toate și să ne relaxăm, putem lăsa în sarcina profesioniștilor alte lucruri precum mâncarea sau curățenia.

Se întâmplă să ne simțim vinovați pentru că mâncarea sau curățenia sunt acele lucruri pe care le putem face și noi singuri cu ușurință. Însă, atunci când apelăm la servicii profesioniste care să ne vină în ajutor, avem la sfârșit acel sentiment de eliberare. Orele pe care le-am fi petrecut făcând curățenie pot fi petrecute într-un mod mult mai frumos și interesant cu familia sau uitându-ne pur și simplu la un film.

De ce să apelăm așadar la servicii de curățenie?

  • pentru că veți avea parte de ‘curățenie ca la carte’ datorită personalului instruit
  • pentru că veți avea timp pentru voi și pentru cei dragi
  • pentru că o firmă de curățenie va avea la îndemână materialele de curățare corespunzătoare
  • pentru că veți scăpa de o sarcină destul de stresantă și care vă aglomerează destul de mult programul

În acest articol, vă voi arăta cum alegem serviciile de curățenie astfel încât să ne simțim mulțumiți.

Care sunt criteriile pentru a alege servicii de curățenie profesioniste?

servicii de curățenie

  • Raportul calitate/preț

Există multe firme de curățenie pe piață. Însă, cum stabilim dacă sunt și de calitate? În primul rând, ne putem uita la site-ul de prezentare, la paginile din social media, la recenziile primite pe Google sau pe Facebook.

Apoi, alegeți în consecință, ținând cont de prețurile serviciilor de curățenie și de posibilitățile voastre.

  • Gama de servicii oferite

Întrebați dacă firma oferă toate serviciile dorite de dumneavoastră: spălarea geamurilor, lustruirea parchetului, curățarea covoarelor etc. Dacă alegeți un abonament, asigurați-vă ce fel de servicii sunt cuprinse și care va fi prețul final.

Prețurile variază în funcție de suprafața spațiului de curățat și atunci e bine să stabiliți de la început toate aceste lucruri: servicii incluse, preț per suprafață, orar.

  • Legalitatea serviciilor

Înainte de a apela la serviciile firmei de curățenie pentru domiciliu sau pentru birou , verificați dacă aceasta este în legalitate, dacă vă poate emite factură. Astfel, vă întăriți ideea de securitate și de încredere.

City Clean din Ploiești oferă servicii de curățenie la domiciliu sau la birou

Dacă sunteți din Ploiești, vă recomand City Clean, un furnizor de servicii de curățenie generală și de întreținere la domiciliu și în birouri, adaptate nevoilor voastre.

Petrecem tot mai mult timp la birou, pierdem foarte mult timp în trafic, simțim nevoia de a acorda mai mult timp și atenție familiei. Dacă punem la socoteală și timpul de care este nevoie pentru curățenie, nu mai avem timp să ne încărcăm bateriile.

Cristina, administratorul firmei

Tarifele pentru abonamentele City Clean din Ploiești pornesc de la 169 lei pentru curățenia de întreținere pentru un apartament cu 2 camere și până la 650 lei pentru vile. De obicei, clienții aleg 2 curățenii pe lună.

Tarifele pentru curățenie generală pornesc de la 349 lei și pot ajunge până la 1000 lei.

Printre avantajele oferite de City Clean se numără o reducere de 20% pentru serviciile de curățenie generală și prioritate la programare.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0746 751 030 sau le puteți trimite un mesaj privat pe Instagram: @cityclean.ploiesti.

Iar voi? Ați mai apelat până acum la servicii de curățenie? Ce experiențe ați avut?

Sursă imagine copertă:

Pexels

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *