Produse de îngrijire naturale. Experiența mea cu produsele Attitude România

produse de îngrijire naturale

În ultimul timp, consider că am devenit mai conștienți asupra substanțelor toxice pe care le folosim în jurul nostru, inclusiv în ceea ce privește produsele de îngrijire. Consider că pe măsură ce folosim produse naturale și le integrăm din ce în ce mai mult în mediul nostru, acestea ne ajută să construim treptat un stil de viață mai sănătos și mai responsabil.

În trecut, ignoram etichetele produselor de îngrijire. Însă, din momentul în care am început să folosesc produse naturale, mi-am dat seama cât de diferite și bune sunt. Mai mult decât atât, am realizat că nu am nevoie de multe astfel de produse, ci de investiția în produse de calitate simple pe care să mă pot baza și la care să mă pot întoarce.

Printre descoperirile fericite și interesante în materie de produse de îngrijire naturale, face parte brandul Attitude.

Brandul Attitude propune produse de frumusețe, produse de îngrijire pentru bebeluși, produse pentru corp, de protecție solară și chiar de îngrijire casă.

În continuare, îți prezint 3 produse de îngrijire naturale marca Attitude pe care le-am testat:

  • Balsamul de buze cu aromă de pepene

Balsamul conține unt de shea, semințe de struguri, nucă de cocos, ulei de ricin, extract de frunze de rozmarin și are aromă de pepene roșu. Este ambalat în carton, fără plastic.

Îmi place că este delicat, se vede foarte discret și hidratează foarte bine buzele. Cred că voi deveni dependentă de acest produs!

  • Deodorantul cu aromă de măslin

De ceva timp, folosesc deodorant care să nu aibă săruri de aluminiu. Mă uit special pe etichetă, mai cu seamă că e un produs pe care îl folosesc zilnic.

În general, cred că ar trebui să punem pe piele produse naturale și blânde. Este musai ca deodorantul să fie natural din punctul meu de vedere.

Deodorantul de la Attitude nu conține substanțe toxice și nici aluminiu.

Este un deodorant bun care lasă pielea să respire și care își face treaba foarte bine. Este eficient și are un miros discret foarte plăcut.

Ambalajul este biodegradabil, nu conține plastic. Produsul nu conține alergeni, parabeni, parfum sau pudră de talc.

  • Săpun de mâini cu aromă de măslin

Am ales săpunul, dar și deodorantul cu aromă de măslin pentru că măslinele și uleiul de măsline mă fac să mă gândesc la mare și la relaxare, fiind foarte potrivite pentru această perioadă de vacanță de vară.

Parfumul acestui săpun este subtil și îmi place foarte mult. Curăță bine și lasă pielea hidratată.

Experiența mea cu Attitude:

Mi-au plăcut toate produsele testate. De la procesul de livrare, ambalaj și produsul final.

Am apreciat procesul de livrare, totul a fost foarte rapid. Totodată, am primit produsele într-o plasă veselă cu un imprimeu însorit care se poate refolosi la cumpărături sau într-o scurtă plimbare.

Culorile ambalajelor sunt delicate, mă duc cu gândul la natură. Este o plăcere să le văd și să le folosesc. În toate detaliile și produsele lor, se regăsește grija pentru mediu.

Totodată, am primit și un produs extra: șervețele umede biodegradabile, fără parfum. Este un detaliu care contează, care face diferența și care mă face să mă întorc și să cumpăr și alte produse.

Sunt foarte încântată că am descoperit acest brand și cred că mai multă lume ar trebui să audă de el.

De ce să alegi produse de îngrijire naturale de la Attitude?

  • se folosesc materii prime naturale.
  • ambalajele nu poluează mediul.
  • este un brand canadian care respectă standardele de calitate și siguranță.
  • produsele sunt certificate vegane, nu conțin ingrediente de origine animală.
  • produsele sunt hipoalergenice și trec prin teste și analize de siguranță extinse înainte să fie comercializate.

Uneori, poate deveni o corvoadă să alegem produsele naturale. De ce? De multe ori, pe etichetă, găsim ingrediente pe care poate nu le înțelegem, par exprimate în termeni prea științifici. Însă, e important să facem acest efort. Să căutăm ingredientele pe care le folosim și să încercăm să integrăm mai mult în rutina noastră de îngrijire produse naturale, firești, prietenoase cu pielea noastră.

În concluzie, consider că e nevoie să avem produse de îngrijire naturale care să ne facă să ne simțim comod și în acord cu nevoile noastre de a fi sănătoși și apropiați de natură și de frumos. Odată ce ne concentrăm pe această mentalitate, putem integra noi obiceiuri care să aducă schimbări în bine în viața noastră.

Tu folosești produse de îngrijire naturale? Care este brandul tău preferat?

*Articolul este sponsorizat.

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle și călătorii, în principal.
Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe popescu.lauraliliana@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *