Marea este un vis.

marea este un vis

Marea. Apare de nicaieri și nu știi niciodată unde se termină. Poate să-ți cânte mult timp în suflet și poate totodată să se piardă în zare îmbrățișând soarele ce apune. Iar asta doar în câteva clipe.
E exact ca un miraj, pășești către ea cu entuziasmul cuvenit, știi că e frumoasă, știi că acolo găsești pescărușii nepăsători, liniștea valurilor care se sparg modelând stâncile și nispul ud care îți gâdilă picioarele.
Marea este un vis. Ca orice frumusețe, de altfel. Se spune că visele nu costă nimic, dar asta nu e decât o naivitate. Cum ar fi să visezi la marea limpede, frumoasă, iar când te trezești, să fie o zi mohorâtă de iarnă ? Cum ar fi să visezi că alergi pe un câmp imens de flori și să te trezești între patru pereți ? Visele te pot costa mult, iți pot răpi zâmbete, nopți, planuri și chiar energie.
Unele vise sunt atât de naive. Nu te poți agăța atât de simplu de naivitatea visului marin.
Pentru ca marea să înceteze să fie doar o iluzie, trebuie să știi să înoți, să fii pregătit. Visele pot fi reale doar în măsura în care știi să le stăpânești; așa cum spunea Micul Prinț, devii responsabil pentru totdeauna de ceea ce ai îmblânzit.

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *