lucruri interesante 12
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (12)

În primul rând, vă doresc o primăvară cât mai liniștită, cu zâmbete frumoase în suflete! Să nu uitați să aruncați câte-o privire pe cer, să admirați copacii-n floare și să ascultați concertele păsărilor 🙂

Primăvara asta nu a început tocmai cu cele mai călduroase zile, ba dimpotrivă, avem parte de un ger cum nu a mai fost demult. Însă, este important pentru noi să purtăm primăvara-n suflete mereu și-atunci o să avem parte de ea chiar și într-un martie mai friguros.

Iată câteva lucruri interesante din această săptămână:

  • Mărțișoare și flori

De 1 martie, m-am bucurat de mărțișoare și flori, iar aceste lucruri au făcut ca atmosfera să fie mai caldă și să-mi smulgă câteva zâmbete.

  • Un lucru frumos despre mărțișor

Nu știam până acum, dar se pare că mărțișorul face parte din patrimoniul UNESCO, iar asta mă bucură foarte tare.

  • Cartea Fata din tren

Am terminat de citit Fata din tren de Paula Hawkins. O poveste amețitoare și misterioasă despre două cupluri aparent fericite și atât de adânc atinse de neîmplinire și minciună. Pe scurt, Rachel, fosta iubită a lui Tom, are acum viciul băuturii, își pierde jobul și trăiește în apartamentul lui Cathy din mila acesteia față de ea.

Rachel călătorește fără scop cu trenul în fiecare zi și de la geam, privește două familii: familia lui Tom, care acum este căsătorit cu Anna și are un copil și familia lui Scott și Megan, care par amândoi niște firi artistice care se iubesc foarte mult. Însă, într-o zi, Megan dispare, iar cartea ne dezvăluie treptat minciuni și secrete din aceste familii. Vedem conturându-se de asemenea portretele psihologice ale personajelor.

A fost o lectură intrigantă, care mi-a ținut trează curiozitatea până la final. Și wow, ce final.

Filmul are deja și o ecranizare.

  • O melodie primăvăratică

Ca să simțim mai bine atmosfera de primăvară, iată o melodie a Annalisei, Tra due minute è primavera . Videoclipul e superb și linia melodiei îți dă energie cât pentru toată ziua.

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

Surse:

Business Review

Youtube

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *