lucruri interesante 19
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (19)

Iată câteva lucruri interesante pe care le-am descoperit în această săptămână, odată cu zilele leneșe și însorite de toamnă:

 • Frunzele de toamnă

Frunzele căzute mi se par minunate și atât de fotogenice. Iubesc toamna, îmi place să simt foșnetul frunzelor sub picioare. Mi se pare totul foarte poetic.

lucruri interesante 19                 lucruri interesante 19

 • Muzica flașnetarilor

Am redescoperit muzica flașnetarilor odată cu Festivalul de Muzică Mecanică care a avut loc la Iași. Acolo am văzut oameni care au început să danseze spontan pe muzica lui Charles Aznavour, Joe Dassin sau Serge Gainsbourg. O doamnă chiar a început să cânte La Bohème, iar o fată care era prezentă cu vioara, a început să cânte la acest instrument. Totul a devenit deodată mult mai animat. Muzica veche și frumoasă este atemporală, nu se pierde niciodată.

 • O seară liniștită

Am stat într-o seară pe un mic deal unde m-am uitat la lună și la luminițele cochete ale unui restaurant. A fost atât de liniștitor.

 • Cum usuci petalele de trandafiri? Video DYI

Mi-a plăcut această prezentare despre cum usuci petalele de trandafiri. Întotdeauna am fost de părere că omului îi stă tare bine atunci când este conectat cu natura, iar videoclipul acesta îmi dă o stare de liniște.

 • Un videoclip frumos despre frumusețe și simplitate

Acest videoclip despre cum o fotografă suedeză, Jonna Jinton, și-a abandonat studiile și casa pentru a se muta în locul natal, aproape de natură, de câinele ei și de partenerul de viață. Aceasta și-a găsit pasiunea, fotografia. A împărtășit-o cu ceilalți printr-un blog în care și-a expus viziunea prin creațiile minunate. Un videoclip care cu siguranță inspiră și te face să vrei să fii mai aproape de lucrurile care îi plac inimii tale.

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

O săptămână frumoasă!

Surse:
 1. Tessa Perlow
 2. Home Cooked
 3. Jonna Jinton
 4. Pexels

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Festivalul de Muzică Mecanică? ce tare!! Bluza e super faina, aduce putin cu stilul Manoush.

  1. Da da, m-am intors putin in timp ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *