lucruri interesante 17
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (17)

Bună,

Săptămâna asta a fost pentru mine destul de obositoare, dar am și avut timpul meu cu mine în care am văzut locuri minunate și am învățat lucruri folositoare din conversații lungi, de care nu m-aș plictisi niciodată.

Iată câteva lucruri interesante din această săptămână:

  • Câteva poze frumoase din Iași

Uneori, îmi place să ies în oraș și să fiu un fel de turist în propriul oraș. De data aceasta, am ieșit pentru câteva ore și am fost cu ochii pe cer, păsări și culorile pastelate ale orașului Iași.

lucruri interesante 17

  • Un interviu cu Marius Manole

Acest scurt interviu simpatic cu actorul Marius Manole. Am descoperit de curând emisiunea celor de la Rock FM, Morning Glory realizată de Răzvan Exarhu, în care intervievează diferite personalități cu privire la lucruri simple de genul: Care e sunetul preferat? Care e ticul tău verbal? Ce ai mânca dacă ar veni mâine apocalipsa? În ce film sau în ce carte ți-ar plăcea să trăiești? Invitații dau răspunsuri foarte interesante. Un alt interviu care mi-a plăcut a fost cel cu Marcel Iureș și rămâne să mai descopăr.

  • Un articol despre case frumos pictate, în stil tradițional

Acest articol despre o bătrână din Cehia de 92 de ani, Anežka Kašpárková care pictează casele vecinilor cu motive tradiționale, bazându-se pe improvizație. O metodă de a trăi frumos viața și la această vârstă.

  • Un discurs despre vulnerabilitate cu Brené Brown

Acest discurs despre vulnerabilitate cu Brené Brown din care am conștientizat legătura puternică dintre vulnerabilitate și teamă sau rușine. Noi, oamenii, suntem aici pentru a crea legături, pentru a simți. Însă, de multe ori, avem tendința de a respinge anumite emoții cum ar fi vulnerabilitatea. De exemplu atunci când ne este frică să spunem cuiva că îl iubim din teama de a fi respinși. Ori, cu cât acceptăm vulnerabilitatea în viețile noastre, cu atât trăim mai intens celelalte emoții pozitive ca bucuria, împlinirea.

Brené Brown ne spune deschis că nu putem amorți în noi anumite emoții, ele trebuie trăite deplin. Vulnerabilitatea nu este decât un mod de a fugi de durere și disconfort. Soluțiile propuse de Brené Brown pentru această problematică este tocmai de a nu fugi de vulnerabilitate, ci de a fi deschiși în imperfecțiunea noastră, de a iubi necondiționat, iar cel mai important este să credem despre noi că suntem îndeajuns de buni, că merităm să primim iubire la rândul nostru.

  • O melodie de la Nelly și Kelly Rowland

Această melodie (Nelly ft. Kelly Rowland-Dilemma) destul de veche, dar care îmi dă mereu o stare bună, chiar potrivită cu perioada asta de vară.

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *