3 piese vestimentare esențiale pentru toamnă

blugi toamna

A trecut ceva timp de când nu am mai scris aici. Sper că toamna a început și se continuă frumos pentru voi și că vă bucurați de culorile ei așa cum se cuvinte, prin plimbări și multe ceaiuri băute în tihnă dimineața. Un strop de magie este adus și de hainele pe care le purtăm așa că în acest articol, voi scrie despre câteva piese vestimentare esențiale pentru garderoba de toamnă, din punctul meu de vedere.

Iată care sunt aceste haine de toamnă:

  1. O bluză sau o cămașă albă

Mereu caut ca într-o ținută să am piese vestimentare de la care pot porni pentru a construi mai multe variante. La fel se întâmplă cu o bluză sau o cămașă albă, pe care le putem purta și ca piese simple, dar și combinându-le foarte interesant: cu o vestă, un sacou sau un sarafan colorat, cu fustă sau pantaloni, cu tocuri sau mocasini. Bluza albă sau cămașa albă sunt piese polivalente, de la care cu siguranță, putem crea o mulțime de alte ținute.

Recent, în garderobă am adăugat această cămașă lungă de la Bonprix și această bluză basic, ambele albe. Se simt foarte confortabil și deja mă gândesc la multe moduri prin care le pot purta.

Iată câteva dintre acestea:

  • Blugi și cămașa înnodată, accesorizată cu o broșă și pantofi cu toc

hqine de toamnă

haine de toamnă

  • Cămașă, blugi evazați și botine

haine de toamnă

  • Bluză basic, blugi și eșarfă

haine toamna

2. Un pulover colorat

Un pulover cu un material lejer, perfect pentru zilele răcoroase este o piesă de bază pe care nu o putem omite nicidecum. Pentru toamnă, putem alege pulovere în culori pământii sau pentru a ieși puțin din acest tipar, putem purta un pulover colorat și vesel.

Toamna aceasta, cred că voi purta de nenumărate ori puloverul de la Bonprix, un pulover nici prea gros, nici prea subțire. Este plin de culoare și face notă discordantă cu zilele mohorâte.

Iată câteva ținute la care m-am gândit:

  • Pulover, trench, blugi și converși

garderoba toamna

  • Pulover și fustă

3. O pereche de blugi interesanți

Blugii sunt o piesă must-have, din punctul meu de vedere. Pentru mine, sunt indispensabili. Sunt foarte versatili, îi pot purta fără să mă satur vreodată.

Mi-am reînnoit garderoba cu acești blugi de la Bonprix care fac deja parte din piesele mele vestimentare preferate. Sunt deosebit de confortabili, lejeri și îmi plac la nebunie inimioarele din laterale care le dau un aspect tineresc și aparte. Pe site îi găsești și pe negru.

blugi toamna

Toate articolele vestimentare sunt calitative, durabile, realizate din bumbac. Se simt foarte lejere, confortabile și abia aștept să mai descopăr și alte modele.

Tu ce porți toamna asta? Care sunt acele haine de toamnă indispensabile?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *