Experiența mea cu ochelarii de soare de la Lentiamo

ochelari de soare

În ultima vreme, am fost puțin ignorantă în legătură cu ochelarii de vedere, dar și cu cei de soare.

Deși am miopie și port ochelari, în ultimul timp nu prea i-am purtat decât la filme și seriale (unde chiar nu văd deloc subtitrarea fără ochelari) sau seara când văd neclar. Ochelarii mei de vedere sunt heliomați, adică lentilele se închid la culoare sub efectul razelor UV. Însă, chiar având și acest avantaj, nu i-am purtat pentru că fie îi uitam acasă, fie nu îmi mai plăcea cum arătau.

Însă, ochelarii de vedere și cei de soare nu sunt un moft, ci sunt foarte importanți pentru sănătatea ochilor noștri. Eu am conștientizat asta când am mers la ultimul control oftalmologic și am descoperit că mi s-au mărit dioptriile destul de mult. Urmează să îmi schimb ochelarii de vedere, iar de data asta voi alege unii fără lentile heliomate. Recunosc că nu îmi plăceau mai deloc cei vechi atunci când lentilele se închideau la culoare. Și da, aici este o chestie de gusturi.

Astfel, mi-am zis că voi purta ochelari de soare separat și consider că i-am găsit deja pe cei mai buni.

Unde am găsit ochelari de soare de calitate?

Sunt foarte încântată de ochelarii de soare de la Lentiamo.

Ce au așa special? Sunt niște ochelari de calitate. Da, e important ca întotdeauna să punem accentul pe calitate, mai ales când e vorba de sănătatea noastră.

Încă din momentul alegerii ochelarilor, am avut o experiență pozitivă pe site-ul Lentiamo. Am ales ochelarii online. Eram puțin nesigură dacă se vor potrivi cu forma feței mele. Am deschis mai multe tab-uri cu ochelari fiindcă îmi plac multe modele de la ei.

Însă, pentru a mă asigura că ochelarii aleși îmi vor sta bine, am folosit opțiunea lor de Încercare virtuală. Practic, poți să încarci o poză clară cu tine sau să vezi live cum se așează, folosind camera web din calculator/laptop. Mi s-a părut un tool foarte ingenios care te poate scuti de drumuri și multe căutări prin magazine.

Pe viitor, mi-ar plăcea să folosesc opțiunea de a personaliza ochelarii și în funcție de dioptrii.

Un criteriu important de care am ținut cont a fost existența filtrului UV 400, categoria 3. Ce înseamnă mai exact? Ochelarii de soare oferă protecție intensă împotriva razelor ultraviolete și sunt perfecți pentru vacanțele la mare sau plimbările la munte.

În ultima plimbare la munte în Ciocănești și Vatra Dornei, jud. Suceava, am purtat ochelarii de soare foarte des și m-am simțit foarte confortabil. Am văzut foarte clar, ramele au fost foarte ușoare și am putut să-i port pentru mult timp, fără să mă deranjeze cu ceva. Spun asta pentru că mi se mai întâmplă ca uneori ochelarii să îmi mai lase urme sau să îmi obosească ochii dacă îi port mai multe ore.

ochelari de soare

Un alt lucru de care am ținut cont, bineînțeles, a fost designul. Pe Lentiamo, poți vedea diferite modele de ochelari de soare: Formă Rotundă, Pătrată, Dreptunghiulară, Pilot sau Cat Eye. Eu i-am ales pe aceștia în formă rotundă. Îmi place că au rame moderne, transparente și lentile gri, care se potrivesc cu ramele. În același timp, sunt foarte ușori.

ochelari de soare

Procesul de livrare la Lentiamo

După plasarea comenzii, livrarea a fost foarte rapidă. Împachetarea este elegantă. Pachetul conține un toc de ochelari foarte drăguț. Per total, a fost o experiență pozitivă, sunt foarte mulțumită și îmi doresc să mai comand de la ei.

Poate următorii vor fi niște ochelari pentru protecție calculator.

În concluzie, purtarea ochelarilor de soare este prioritară pentru a ne proteja ochii de razele nocive ale soarelui. În plus, poți să te simți confortabil, cool și să te bucuri de stilul tău.

Tu ce experiențe ai cu ochelarii de soare? Care sunt criteriile tale cele mai importante atunci când îi alegi?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle și călătorii, în principal.
Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe popescu.lauraliliana@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *