Paștele este despre iubire

despre Paște

Despre Paște…Cum vin sărbătorile, mă gândesc iar și iar că am nevoie de… 1 kg de făină, câteva sute de grame de stafide, miel, viță de vie, o bluză vișinie pe care am găsit-o în treacăt pe Pinterest, un ceas pe care să îl asortez cu bluza vișinie, niște farduri noi. Trebuie să mai descarc și niște muzică să evit plictiseala de pe drum.

Însă, am eu nevoie oare de această listă interminabilă? Oare despre ce este vorba de Paște?

despre Paște

Sursă imagine: Pexels

De fapt, cred că nu doar eu, ci noi toți avem doar o nevoie reală, este nevoia de… multă Iubire. Eu chiar cred că iubirea poate să ne hrănească. Să ne îmbrace. Să ne cicatrizeze rănile. Să aducă zâmbete pe chipurile trase de griji. Poate să liniștească tristețile ivite din nepăsare sau din abandon.

Adesea, ne plângem de ceilalți care nu ne înteleg sau care ne aruncă poate niște vorbe înțepătoare. Citisem undeva că atunci când rănești pe cineva e ca și cum ai sparge o vază ale căror cioburi nu pot fi lipite niciodată la loc. Însă, eu cred că iubirea e singura care are puterea miraculoasă de a sădi zâmbete acolo unde au fost lacrimi. Iubirea e cea care întregește sufletele, prin iertare, blândețe, înțelegere, sensibilitate…

Paștele este despre Iubirea infinită.

Cred că în zilele acestea este important să ne aducem aminte de Iubire, de Cel din care izvorăște iubirea. Cel care are răbdare cu noi, care iartă, care ne ascultă. Cel pentru care fiecare din noi reprezintă un mic univers. Fiindca El a făcut cel mai mare sacrificiu pentru noi, iar sărbătorile acestea ne spun de fapt să nu uităm niciodată de iubire. Căci din iubire se naște lumina, speranța, pacea, zâmbetul și frumusețea. Și sufletul curat și bun.

Să aveți sărbători liniștite și să cultivați iubirea în fiecare zi! 😊

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *