Lifestyle

Despre pasiunea mea pentru agende

Îmi place foarte mult să scriu, să mâzgâlesc, să-mi fac tot felul de notițe și liste, iar agendele sunt perfecte pentru astfel de îndeletniciri.

Îmi plac agendele în orice format, fie ele mici, mari, cu desgin floral, simple, subțiri sau cu multe pagini. Toate sunt utile și toate au frumusețea lor atunci când sunt completate.

Atunci când am în față o agendă, pot fi mai creativă, îmi place să colorez, să strâng amintiri cum ar fi biletele de tren cu destinații frumoase, biletele de intrare la muzeu, pliante de la diverse evenimente.

Angendele mă pot salva atunci când vine vorba despre organizarea timpului , fiind un fel de memento pentru evenimentele la care îmi doresc să particip sau pentru rutina de fiecare zi.

De asemenea, agendele îmi păstrează gândurile despre anumite subiecte, citatele mai filosofice, recenziile despre cărți, filme, rețele pentru prăjiturile cele mai gustoase, despre concerte și diverse idei.

Vouă? Cum vă place să arate agendele voastre?

 

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

22 de comentarii

 1. Păi cam tot așa, cuvinte noi, citate, planuri pentru întreg anul sau pe o perioadă mai scurtă, ce cărți să citesc, ce filme să văd… Foarte frumos articolul, se vede că ți-ai păstrat sufletul de copil!

  1. O, da, si mie imi place să scriu cuvinte care sună frumos, fie ele in romana sau in vreo limba straina 🙂 Mulțumesc pentru apreciere și mă bucur ca ai vazut latura asta mai copilaroasa 🙂

 2. Ce faine suuunt! teoretic, imi place ca agendele mele sa fie curate, ordinate, practic, sunt praf. Nu intelegi nimic! e o ordine dezordonata in ele :))

  1. Da, știu ce zici, am și eu o ordine în dezordinea mea :))

 3. De obicei, folosesc una simpla pentru toate cele de zi cu zi. Mai folosesc altele doar pentru chestii personale, gen citate sau chestii de genu, lucruri interesante din carti etc.

  ps: sunt tare faine:d

  1. Multumesc, Cristian. Da, poti strange multe amintiri in agende, chiar sunt utile. ☺️

 4. Ai auzit de GoDo agenda? Cred ca ti-ar placea 😀

  1. Nu știam, dar mulțumesc că mi-ai spus, într-adevăr are un design fain.

 5. […] 280 de pagini în format A5. Jurnalul poate fi personalizat cu nume sau inițiale. Mie, personal, îmi plac mult agendele, jurnalele, iar acesta este deosebit, în primul rând pentru că are această pictură cu Micul […]

 6. Wow, cate agende faine ai si tu! Si eu am o gramada, tin flori prin ele, scriu citate, fac organizare si te mai miri ce… Multe sunt si goale pentru ca mi-e mila sa le incep. 🤣🤣

  1. Așa și eu, mi-e milă să încep să scriu, sunt prea frumoase. Cel puțin în una cu Micul Prinț și citate din cărți…și o am de ceva ani.

 7. Am si eu cateva agende, una deosebita cu ilustratii de la o ilustratoare celebra, o ador.

 8. Dintotdeauna mi-au plăcut și am folosit agendele.
  Le numesc ”memoria mea” pentru că acolo îmi trec cele mai importante idei, date, planuri, tot felul de lucruri.

  1. Foarte frumos, și eu descopăr de multe ori niște citate sau evenimente scrise acolo în agendă pe care le uitasem și îmi aduc aminte apoi cu nostalgie. 🙂 Uneori chiar și anumite gânduri de ale mele care au evoluat altfel în timp. E interesant să vezi asta 🙂

 9. Eu am agende, dar nu le folosesc. In general tin minte. Până…cand nu oi mai tine :))

 10. Și mie îmi plac tare mult agendele, ba chiar într-o perioadă le și colecționam. Acum m-am mai potolit, pentru că nu mi-ar ajunge o viață ca să le scriu pe toate cele care-mi atrag atenția și pe care aș vrea să le cumpăr. Mie îmi plac agendele cu coperți înteresante și nedatate sau chiar cu foi veline.

  1. Ce frumos, da, și eu am multe neîncepute, tocmai pentru că sunt atâtea care arată așa de frumos. 🙂

 11. De cand am inceput sa scriu lucruri in agenda sunt mai organizata.

 12. Si mie imi place sa le aduc, dar nu prea le folosesc. Sau scriu in ele si uit unde le pun. :)))

 13. Gabriela spune:

  Nu am mai folosit o agenda din liceu 🙈 acum, văzând modelele tale îmi e dor sa imi scriu notițele pe una 😍❤❤

 14. Ce frumoase sunt. Îmi plac si mie, dar nu prea am la ce le folosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *