Cum porți o rochie scurtă de vară?

Rochia scurtă este un must-have, mai ales pentru sezonul de vară. Avantajele ei? Este răcoroasă, elegantă și alungește silueta. Fiind versatilă, rochia scurtă poate fi purtată la plajă, la o seară de cocktail, dar și într-un cadru mai elegant. Poate fi purtată cu tocuri sau cu sandale joase. Depinde de imaginația fiecăreia. Pe scurt, rochia scurtă este vedeta verii.

În acest articol, am pregătit 3 idei interesante despre cum poți purta o rochie scurtă de vară:

1. Cu teniși

Pentru un look confortabil și lejer, poți face această asociere drăguță. Poți alege teniși într-o culoare neutră care să meargă cu orice altă culoare sau poți alege teniși într-o culoare complementară, pentru un efect dinamic.

rochie scurtă

2. Rochie scurtă și sandale joase

Poți asocia rochia de vară cu sandale joase, iar o astfel de ținută poate fi purtată la o ieșire seara cu prietenii sau chiar și la birou.

3. Rochie scurtă și geantă asortată

Poți crea o ținută de efect prin geantă pe care o potrivești cu rochia. Alege o geantă în același ton cu rochia sau în ton complementar. Dacă ai o rochie în mai multe culori, alege o geantă într-o culoare care se regăsește în motivele de pe rochie. Astfel, va exista o coerență între vestimentație și accesorii.

De ce să alegi o rochie de la bonprix?

Personal, am ales două rochițe de la bonprix. Le găsești aici: 1, 2. De altfel, pe site găsești o multitudine de modele, potrivite pentru fiecare gust.

Am ales rochiile din imagini pentru că sunt colorate, vesele și se asortează de minune cu căldura, soarele și voia bună. Totodată, sunt rochii realizate din bumbac 100%, un material natural, aerisit, prietenos cu pielea. Mă simt confortabil și foarte lejer în acestea.

De asemenea, tot procesul de comandă a fost simplu, iar livrarea a fost rapidă. Pe scurt, recomand cu drag rochițele bonprix, dar și produsele lor în general.

Tu cum porți de obicei rochița scurtă?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *