Lifestyle

Cum organizezi un picnic în parc

Cum organizezi un picnic în parc 

Obișnuiesc să petrec ore în șir uitându-mă la imagini cu lucruri mici care ne creează bucurii mari. Tot dând scroll pe Pinterest, am remarcat o multitudine de imagini cu picnicuri, la mare, pe o plajă pustie, pe câmpie, în pădure, în parc. Toate aceste imagini inspiră și pentru majoritatea dintre noi, m-am gândit că ar fi practic să scriu câteva sfaturi despre cum organizezi un picnic în parc. Este sezonul în care te poți bucura pe deplin de ore petrecute în parc, dar într-un mod mai deosebit, la picnic. Iată câteva idei de a organiza un picnic în parc.

  1. Găsește un loc în care îți face plăcere și care să fie mai special.

Fiecare are un parc pe care îl îndrăgește și poate găsi un petic de iarbă unde să pună o pătură și un coș de picnic. Având în vedere că vorbim despre parcuri, nu uita să iei la tine și un spray anti-țânțari, un spray pentru arsuri. O altă idee pentru a face din picnic o experiență frumoasă este să aduci cu tine, în afară de pătură, niște perne decorative colorate. Chiar niște globuri cu lumini, un buchet de flori, o umbrelă de soare, un hamac pentru a avea o atmosferă cât mai cozy.

  1. Cheamă-ți prietenii și bucurați-vă de atmosferă

Descrierea asta sumarizează picnicul perfect pentru mine. Este foarte frumos să fii înconjurat de oamenii cu care îți face plăcere să îți petreci timpul și alături de care dai valoare clipelor petrecute.

  1. Gândește-te la câteva activități pe care ai putea să le faci la picnic

Picnicul implică relaxare, o dispoziție bună. Iar pentru a a avea un picnic perfect, ar fi bine să te gândești și la câteva activități extra pe care să le faci singur sau împreună cu cei cu care vii. Câteva idei ar fi să asculți muzică, să citești o carte, să joci un joc de societate. Sau, să aduci paletele de badmiton/mingea de volei, să mergi cu barca sau să pescuiești. Iar dacă ești norocos să mergi într-un parc cu vedere la un lac sau iaz.

Puteți citi continuarea articolului pe Unique by MM .

 

Sursă imagini: Pixabay

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *