Cum am creat un perete cu personalitate cu posterele de la Gallerix

Întotdeauna mi-au plăcut locuințele în care se cunoaște amprenta celor care locuiesc acolo. O modalitate prin care poți să creezi un colț cu personalitate în casă sau apartament este decorarea unui perete cu tablouri.

Astfel, poți să fii creativ în nenumărate moduri și într-un final să creezi ceva original.

Astăzi, îți voi povesti despre experiența mea cu posterele de la Gallerix. Mă plictisisem de tablourile de pe peretele din sufragerie așa că m-am orientat către posterele de la Gallerix. Nu prea știam ce să aleg pentru că au o grămadă de modele superbe și diferite dimensiuni.

Inițial, m-am gândit să iau mai multe postere de dimensiuni mai mici și să creez un perete mai dinamic. Însă, într-un final, m-am decis să păstrez totul mai clean și să aleg doar 2 fotografii mari care să acopere peretele în mod simetric.

Am ales 2 postere minunate din colecția Orașe și Arhitectură:

 • Pavillon Richelieu Palais du Louvre Paris-L-am ales pentru că îmi place franceza, cultura francofonă și arhitectura Parisului. Bineînțeles, muzeul Luvru este un monument emblematic pentru capitala Franței. O să-mi aducă mereu aminte de imensitatea muzeului și de toate lucrurile și poveștile fascinante pe care le am încă de descoperit. Mi-ar plăcea tare mult să revin acolo.
 • Dreamy Walk-Această fotografie mi-a transmis un sentiment de libertate. O fată cu o rochie vaporoasă care aleargă pentru a descoperi frumusețea lumii.

Pentru ambele postere, am ales dimensiunea de 50×70 cm și rame din lemn alb. Mi-am spus că albul poate încadra cu ușurință orice subiect și orice culoare. Pe deasupra, se confundă cu pereții din living care sunt tot albi.

Culorile sunt foarte delicate și frumoase, iar calitatea posterelor este foarte bună. Ramele sunt din lemn și deci foarte durabile. Sunt super încântată de produsele lor.

La final, am creat un perete cu tablouri care îmi place foarte mult și care mă inspiră. Pentru alte idei de pereți cu tablouri, poți să arunci un ochi și pe site-ul celor de la Gallerix.

Câteva sfaturi despre crearea unui perete cu tablouri original:

 • Integrează elemente legate de interesele tale.

Cred că obiectele de decor trebuie să fie personale, nu doar niște simple ornamente. Așadar, creează o poveste despre tine din tablouri. Fă în așa fel încât tablourile să se lege între ele, fără ca neapărat să existe o legătură concretă între toate. În felul acesta, totul va arăta personal și lejer. Alege tablouri care să reprezinte amintiri, pasiuni, simboluri, locuri sau etape din viața ta.

 • Ține cont de stilul camerei astfel încât să ai un perete cu tablouri în care totul să fie echilibrat.

 • Respectă o paletă de culori coerentă.

Chiar dacă tablourile pot avea o tematică diferită, în ceea ce privește cromatica acestora, este indicat să existe culori care să se potrivească. Este indicat să folosești maxim 3 culori pentru ca peretele să nu devină prea obositor.

Înainte să aleg posterele de la Gallerix, am salvat fotografiile într-un folder și le-am transformat în colaje pentru a fi sigură că se potrivesc culorile între ele. Uite un exemplu:

perete cu tablouri

 • Folosește rame de calitate pentru un perete cu tablouri care va dura în timp.

Cel mai bine este să alegi rame în ton cu subiectul, din lemn sau metal care să fie simple și durabile.

Despre brandul Gallerix

Am fost foarte încântată să descopăr acest brand creat în Suedia. Designul scandinav caracterizat de simplitate și minimalism se regăsește în toate produsele de pe site, reunite sub diferite colecții: Alb-negru, Artă abstractă, Bucătărie, Fotografii iconice, Modă, Natură etc.

Toate posterele sunt de calitate și la un preț accesibil.

Așadar, orice punem pe pereți poate transmite ceva și poate avea o semnificație aparte pentru noi.

Tu ai un astfel de colțișor cu tablouri? Un perete care să vorbească despre tine?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

4 comentarii

 1. Foarte frumos peretele de accent cu acele postere. Si eu improvizez unul pt dormitor.

 2. Ce frumos arata. Si eu am in casa postere si tablouri care ma reprezinta.

 3. Sunt foarte frumoase tablourile alese. Si eu mi-am luat de la ei si arata bine

 4. Lucia Mihaela Curea

  In living si pe hol mi s-ar potrivit si mie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *