seriale bune
Film

Seriale bune ale momentului (2017). Top 4 seriale

Știți momentele alea când plouă sau din contră e foarte cald, iar ceea ce îți dorești e să stai ore întregi să te relaxezi? Ei bine, în acele momente de lene cruntă, aleg mai mereu să mă uit la seriale. Îmi place totodată să urmăresc serialele cele mai actuale, cu artiști care joacă bine. Seriale care au un subiect destul de palpitant încât să mă facă să mă uit la următorul episod cu multă curiozitate.

Dintre serialele bune pe care le recomand și care au apărut în 2017, fac parte:

  • Las chicas del cable 

Un serial spaniol care este difuzat pe Netflix, merită cu adevărat văzut. Este vorba despre niște femei care, în secolul XX, devin telefoniste. Prin propria muncă, vor să devină independente. Serialul ne dezvăluie povești de iubire emoționante, presărate de momente amuzante.

În același timp, arată într-un mod verosimil imaginea femeii din secolul XX, încorporând momente de reflecție despre anumite teme de viață: familie, trecut, sentimente, minciuni, etc. Personal, sunt deja dependentă de serial și chiar dacă am o zi oribilă, serialul ăsta mă scoate din stare. Trebuie să mai menționez că mi-am notat o grămadă de citate interesante din acest serial?

Las chicas del cable face parte din acele seriale bune pe care le recomand cu mare drag.

seriale bune

  • Sé quién eres

Din nou, un serial spaniol, poate mai puțin cunoscut, dar care m-a prins încă de la început. Este povestea unei fete, studentă la drept, care dispare. Principalul suspect este unchiul și profesorul acesteia, un influent avocat care însă declară că este amnezic după noaptea dispariției Anei.

De-a lungul serialului te întrebi dacă a uitat într-adevăr totul sau amnezia este o metodă pe care o folosește pentru a se declara inocent. Pe fondul acestei povești ni se fac descoperite totodată și unele secrete de familie care te determină să vrei să vezi următorul episod.

se quien eres

  • Seriale bune ale momentului? Cu siguranță Big Little Lies

Ecranizarea cărții lui Liane Moriarty este uimitoare. Ni se spune de la început că un personaj a fost ucis la o petrecere, însă vinovatul este necunoscut. Toată povestea se desfășoară în jurul temei violenței.

Niște părinți își duc copiii la școală, dorind să lase aparența unor persoane responsabile și perfecționiste. Însă, în realitate, în câte din aceste familii, calmul și blândețea afișate în societate sunt valorile inspirate în familie? Cine sunt aceste personaje cu adevărat? Câte măști poartă? Câți afișează o viață ideală care este doar un văl al unei vieți infernale? Care din aceste personaje perfecționiste este vinovat?

Big Little Lies este un miniserial difuzat de HBO care îți captează atenția prin temele care îți dau de gândit, prin scenariul bine gândit, prin muzica foarte bine aleasă.

big little lies recenzie

  • 13 Reasons Why

Destul de tragic, serialul arată povestea unei fete care ajunge să se sinucidă după ce este victima unor forme de bullying. Abuzuri psihice mai ales, dar și fizice.

Înainte de sinucidere, Hannah înregistrează niște casete și povestește momentele neplăcute petrecute alături de colegii ei din liceu și felul în care au făcut-o să se simtă. Toate aceste momente o fac puțin câte puțin să se îndepărteze de frumusețea vieții, ajungând să nu mai simtă nimic, sau în orice caz, să simtă o durere prea mare care cu greu să poată fi „anesteziată”.

Serialul trage un semnal de alarmă pentru părinți dar și pentru adolescenți. Propune unele teme de gândire foarte actuale. Comunicarea părinte-copil, comunicarea dintre psihologul școlii și elevi, comunicare destul de neglijată poate, dar atât de importantă. Serialul arată adulților cât de dificilă este vârsta adolescenților. Îi lasă să vadă cât este de important ca aceștia să intervină la timp și să găsească soluții la problemele și la zbuciumul interior care îi caracterizează uneori pe adolescenți.

13 Reasons Why te face să te întrebi, de asemenea, până la ce punct poți răni o persoană cu nepăsare, făcându-te să fii mai conștient de unele gesturi, de greutatea unor vorbe pe care poți să le arunci fără să îți dai seama și care pot face un rău foarte mare.

13 reasons why

Acestea sunt 4 seriale bune din 2017 pe care eu, personal, le recomand. Tu la ce seriale bune te uiți?

Sursă imagini:

Cinemagia

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Big Little Lies mi-a placut desi initial am tot ezitat sa il vad….. Si stii ce mi-a mai placut mult si m-a cam dat peste cap? The Handmaid’s Tale..

    1. Hmm, am auzit de el, cred că am să mă uit, dacă zici că e interesant. 🙂 mulțumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *