lucruri interesante 8
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (8)

Săptămâna asta a fost una morocănoasă, cu mult frig și ploaie, de parcă nici n-ar fi venit primăvara. Deși vremea a fost una capricioasă, am avut mai mult acea stare care te îmbie să stai în casă și să te bucuri de compania celor dragi și a ta.

Iată câteva lucruri interesante din această săptămână:

  • Am făcut flori din hârtie creponată

Cum povesteam aici, iubesc florile, iar săptămâna asta, pentru a mai colora puțin atmosfera mohorâtă, am meșterit niște flori din hârtie creponată. Este o activitate care mă relaxează și mă înveselește.

Am realizat florile din hârtie creponată normală de la librărie, însă am văzut câteva minunății realizate din hârtie creponată florală. O hârtie elastică, care poate ușor imita petalele și adâncimea lor, dând acel aspect foarte realist. Hârtia pe care am văzut-o și despre care vorbesc este fabricată în Italia, de la Cartotecnica Rossi.

  • Un filmuleț despre semne de carte

Tot în direcția lucrurilor făcute de mână, mi-a plăcut un filmuleț în care ne sunt arătate minunățiile de semne de carte din argint făcute de cei de la Silverleaf. Cu pasiune, într-un ritm așezat.

Mai multe despre această artă puteți afla de pe site-ul lor. Tot acolo puteți admira semne de carte care înfățișează cireși înfloriți, zâne, animăluțe, imagini inspirate de tablourile lui Gustav Klimt (cea cu The Kiss este atât de frumoasă), ale lui Van Gogh, de cartea Moby Dick, Hamlet și altele. Sunt perfecte și pentru cadouri pentru iubitorii de carte.

”The handiwork transforms along with the material it is transforming, along with the shapes that it brings to life.”

Henri Focillon, Éloge de la main

  • Un videoclip cu Audrey Hepburn

În final, un videoclip cu Audrey Hepburn care, pentru mine, este un model de bunătate, gingășie și bun gust:

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

Surse:
  1. Silverleaf
  2. Youtube

 

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Care sunt florile din hartie creponata? nu imi dau seama…

    1. Cea portocalie și cea albastră 🙂 În ultima vreme tot am făcut flori..pe Instagram am postat mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *