lucruri frumoase
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (3)

În fiecare sfârșit de săptămână mi-am propus să împart cu voi câteva lucruri frumoase pe care le-am văzut, sper să vă placă:

  • Am văzut un videoclip minunat care ne prezintă fabricarea hârtiei în Kyoto Kuratani

Este realizat de Kuroyanagi Takashi. Îmi place felul în care este filmat totul fiindcă vedem munca unor oameni pasionați și liniștea din spatele muncii lor. Întotdeauna am apreciat oamenii stau să realizeze pe îndelete lucruri de mână și se retrag din rapiditatea și zgomotul industrializării. În videoclip, apar cadre frumoase care ne arată munca omului împletită cu armonia naturii.

  • O ilustrație inspirată de poezia lui Vasile Alecsandri

Ilustrația se intitulează „Muierușcă din Brașău” și este realizată de către Radovici Maricica:

Aici sunt publicate cursuri în limba spaniolă din variate domenii și de la facultăți din spațiul latinoamerican. Eu deja m-am înscris la un curs despre pictorul Diego Velázquez care va începe pe 16 noiembrie și care va avea 6 module repartizate în 6 săptămâni.

  • Am făcut tiramisu

M-am bucurat de o prăjitură tiramisu care a ieșit chiar gustoasă.

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Ma bucur tare mult ca ti-a placut! <3

    1. Sunt superbe lucrarile tale, te apreciez foarte mult si ma bucur ca ai vazut postarea 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *