lucruri interesante 11
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (11)

Săptămâna asta a fost ceva mai liniștită datorită zăpezii și calmului pe care îl transmite. Și cum e frumos ca într-un cadru de poveste să observi și să te bucuri de lucruri frumoase, iată descoperirile din aceste zile:

Producție a Job, Joris & Marieke, nominalizat la Oscar, scurtmetrajul A Single Life ilustrează într-o notă comică viața lui Pia. Printr-o simplă atingere a unui disc de vinyl, poate să se întoarcă în timp la anii copilăriei, ai maternității și într-un final ai bătrâneții. Unde mai pui că pe fundal poți asculta o melodie superbă a celor de la Happy Camper, A Single Life.

  • Serialul Disparue

Am terminat serialul Disparue, un serial francez care arată ancheta unor polițiști din Lyon după ce Lea, o adolescentă foarte iubită de familie și cei din jur, dispare de ziua ei, după ce participă la un concert. Ancheta este captivantă și trăirile sunt intense pe măsura dezvăluirii întâmplărilor prin care a trecut Lea înainte să dispară.

  • O melodie frumoasă

Am descoperit melodia Agustín a celor de la Gentleman Clef, o melodie prin care trupa își propune să ajute copii din Sudán del Sur, oferindu-le accesul către educație. Ideea frumoasă și nouă din spatele acestei melodii este faptul că distribuind-o pe rețelele de socializare, contribui și tu puțin la realizarea acestui obiectiv. Are o linie melodică calmă, în stilul celor de la Angus and Julia Stone sau Ray La Montagne. Are ca temă principală dualitatea unei persoane.

  • Flori din hârtie creponată

Îmi era dor să mai fac flori din hârtie creponată și am realizat un bujor alb și mare, care m-a făcut să mă relaxez preț de câteva minute. 🙂

  • Ninsoarea

La Iași a nins iar ca în povești și totul e acoperit de un alb liniștitor.

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

Să aveți o săptămână frumoasă!

Surse:

Vimeo-A Single Life

Youtube

-Youtube

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *