Lifestyle

Câteva lucruri din această săptămână (9)

Hey, guys! Long time, no see.

În ultima vreme, m-am bucurat de primăvară cât am putut, iar acum că a nins zilele astea, m-am baricadat din nou în casă și m-am uitat la filme și seriale.

-Iubesc anotimpul ăsta, cu excepția zilelor ăstora friguroase. Iubesc să mă plimb printre copaci care își scutură petalele, printre magnolii care inspiră atâta puritate și îmi place să privesc mai des spre cer și spre verdele copacilor. Primăvara e un miracol.

-Florile astea din hârtie creponată cred că au devenit un hobby, e o activitate care chiar mă relaxează și-mi place să le văd prin casă, prin diverse colțuri.

-Îmi place această listă cu câteva dintre librăriile cele mai frumoase din Spania, publicată de comunitatea site-ului 20minutos. Mie cel mai mult de acolo îmi place Librería Páramo (Urueña, Valladolid), m-aș pierde într-o după-amiază însorită printre cărțile de acolo, așa frumos aranjate și care creează o atmosferă desprinsă din alt timp.

 

 

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Felicitari! foarte frumoase florile.

    1. Mulțumesc mult, Delia! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *