lucruri interesante 9
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (9)

Hey, guys! Long time, no see.

În ultima vreme, m-am bucurat de primăvară cât am putut, iar acum că a nins zilele astea, m-am baricadat din nou în casă și m-am uitat la filme și seriale.

Iată câteva lucruri interesante din această săptămână:

  • Bucuria primăverii

Iubesc anotimpul ăsta, cu excepția zilelor ăstora friguroase. Iubesc să mă plimb printre copacii care își scutură petalele, printre magnolii care inspiră atâta puritate. Îmi place să privesc spre cerul senin și spre verdele copacilor. Îmi place să stau în curtea unei mănăstiri și să ascult slujba de duminică. Primăvara e un miracol. Mi-ar plăcea să dureze mai mult și să fac toate aceste lucruri mai des.

  • Florile din hârtie creponată

Florile astea din hârtie creponată cred că au devenit un hobby, e o activitate care chiar mă relaxează și-mi place să le văd prin casă, prin diverse colțuri.

Vă povesteam aici că am văzut câteva frumuseți de flori din hârtie creponată cu aspect foarte natural. Ei bine, chiar am cumpărat hârtie creponată de la Cartotecnica Rossi. Într-adevăr, se vede diferența față de hârtia simplă creponată din librărie. Petalele se extind foarte ușor și florile au un aspect mai realist. Nu mai spun de culorile lor care sunt absolut superbe. Preferatele mele sunt cele mai pale, ca rozul prăfuit sau portocaliul piersică.

  • O listă cu librării frumoase din Spania

Îmi place această listă cu câteva dintre librăriile cele mai frumoase din Spania, publicată de Cultura Inquieta. Mie cel mai mult de acolo îmi place Librería Cálamo (Zaragoza). M-aș pierde într-o după-amiază însorită printre cărțile de acolo, așa frumos aranjate și care creează o atmosferă desprinsă din alt timp. Foarte drăguță mi se pare și Librería Anticuaria Rafael Solaz din Valencia. O librărie cochetă, cu un personaj simpatic înăuntru, înțeleapta pisică Blanca.

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Felicitari! foarte frumoase florile.

    1. Mulțumesc mult, Delia! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *