Lifestyle

Câteva lucruri din această săptămână (8)

Săptămâna asta a fost una morocănoasă, cu mult frig și ploaie, de parcă nici n-ar fi venit primăvara. Deși vremea a fost una capricioasă, am avut mai mult acea stare care te îmbie să stai în casă și să te bucuri de compania celor dragi și a ta.

Cum povesteam aici, iubesc florile, iar săptămâna asta, pentru a mai colora puțin atmosfera mohorâtă, am meșterit niște flori din hârtie creponată. Este o activitate care mă relaxează și mă înveselește.

Tot în direcția lucrurilor făcute de mână, mi-a plăcut un filmuleț în care ne este arătat minunățiile de semne de carte din argint făcute de cei de la Silverleaf: cu pasiune, într-un ritm bine așezat. Mai multe despre această artă puteți afla de pe site-ul lor: http://www.silverleaf.it și tot acolo puteți admira semne de carte care înfățișează cireși înfloriți, imagini inspirate de tablourile lui Gustav Klimt, ale lui Van Gogh, de cartea Moby Dick, Hamlet și altele.

În final, un videoclip cu Audrey Hepburn care, pentru mine, este un model de bunătate, gingășie și bun gust:

Surse:

  1. Silverleaf
  2. Youtube

 

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Care sunt florile din hartie creponata? nu imi dau seama…

    1. Cea portocalie și cea albastră 🙂 În ultima vreme tot am făcut flori..pe Instagram am postat mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *