lucruri interesante din săptămână
Lifestyle

Câteva lucruri interesante din această săptămână (5)

Ușor, ușor, ne apropiem de sfârșitul acestui an, iar eu abia aștept să trăiesc noi începuturi.

Deși în ultima vreme parcă iarna își intrase serios în drepturi (frig până-n adâncul oaselor, o primă ninsoare pentru care am avut un entuziasm care a plecat repede, goana după haine groase), săptămâna aceasta a fost destul de însorită și plăcută. În graba de toate zilele, am regăsit momente și lucruri superbe, așa cum încerc să fac în fiecare zi, să caut ceva frumos fie chiar și preț de câteva clipe.

Primii mei cercei de la Felicity Store au puf de păpădie și îi consider speciali, drept pentru care nu m-am putut abține. De data asta, am cumpărat o pereche de cercei cu flori multicolore și una cu flori albastre, culoarea mea preferată. Da, sunt entuziasmată! Când intru pe site-ul lor, e greu să rezist tentației de a cumpăra ceva. Eleganța și delicatețea produselor lor m-au cucerit.

  • Florile roz

Sunt fericită să am în casă niște flori minuscule și roz puse foarte drăgălaș într-o stropitoare. Sigur că înveselește camera!

lucruri interesante flori roz și mici

  • Am intrat și eu puțin în febra Black Friday

Am comandat câteva cărți, produse cosmetice și hârtie creponată din care sper să-mi iasă niște flori reușite. Abia aștept să ajungă cumpărăturile.

Regizat de Te Wei și produs de Shanghai Animation Film Studio, scurtmetrajul arată natura ce se împletește armonios cu activitățile omului: munți, apă, cântec, liniște. Toate acestea sunt ilustrate minunat și reușesc să dea o senzație de calm și de nevoie de a fi mai mult în mijlocul naturii.

Katie Melua are o voce așa de blândă și gingașă.

Voi? Ce lucruri interesante ați descoperit în această săptămână?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. foarte frumosi cerceii! Sa-i porti sanatoasa! 🙂 Ioana

  2. Multumesc frumos! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *