Lifestyle

Câteva lucruri din această săptămână (22)

Iată câteva lucruri interesante culese din această săptămână :

-Site-ul Fapte Bune – în această perioadă, auzim tot felul de vești proaste sau știri care ne pun în alertă, agitându-ne mai mult decât ar fi normal. Totuși, putem accesa site-ul faptebune.info pentru a vedea știri pozitive din contextul actual al pandemiei. Ar putea să ne ridice moralul.

-Astăzi, de la ora 20.00, îl putem asculta pe Andrea Bocelli pe youtube, live, în concertul său din prima zi de Paști a catolicilor. Acesta va cânta în Domul din Milano, fără nicio audiență în afară de cea din mediul online. Concertul, sub numele de „Music for Hope” poate fi văzut aici

-Tot astăzi, de la ora 20, putem vedea spectacolul „Sarea in bucate” de la Teatrul Național din Timișoara, un spectacol despre prietenie, iubire pentru oameni mici și mari. Piesa poate fi accesată pe youtube de pe pagina oficială a teatrului.

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *