Lifestyle

Câteva lucruri din această săptămână (13)

Săptămâna asta a fost așa de veselă, iar în mare parte s-a datorat vremii călduroase de afară, dar și zilei de 8 martie, o zi cu adevărat specială.

-Am citit un articol despre ziua și atmosfera frumoasă de 8 martie aici, un articol tare inspirat în care ni se prezintă fotografii cu bărbați cu flori ce vor fi dăruite iubitelor, soțiilor. 🙂

-Tot în tandem cu 8 martie, mă bucur și eu de un buchet superb de lalele și frezii pe care nu mă plictisesc să îl privesc și să îl admir.

28832886_10204726319194411_574658656_n

-Am început să mă uit la Casa de Papel (2017), un serial difuzat de Netflix în care este vorba despre niște infractori care atacă Monetăria Regală a Spaniei cu scopul de a fura banii. În acest sens, aceștia îi iau ca ostatici pe angajații de acolo, dar și pe cei care veniseră să viziteze clădirea. Intenția lor este să nu rănească pe nimeni, având ca strategie purtarea unor măști ale lui Dali, cu scopul de a manipula poliția care nu va putea să distingă cine sunt răufăcătorii sau ostaticii. Nu este genul meu de serial neapărat, dar acesta m-a prins fiindcă este în spaniolă, personajele au personalități și povești de viață interesante care sunt dezvăluite treptat și ni se redă evenimentele într-un mod emoționant, dar și alert, ceea ce da, îmi alimentează curiozitatea cu fiecare episod.

Săptămână frumoasă să aveți!

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Lalelele sunt preferatele mele, in special cele galbene! serialul suna tentant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *