cadouri de 8 martie
Lifestyle

Cadouri de 8 martie: câteva idei deosebite

Cu toții am așteptat primăvara cu atâtea emoții pentru că e anotimpul în care totul revine la viață. Cerul e mai senin, atmosfera e mai plină de veselie, iar florile parcă încarcă totul de mai multă voie bună. Oriunde te-ai uita, privirea îți cade fie pe o frezie mai gingașă, pe un copac cu flori roz sau pe o brioșă cu ciocolată.

E clar că primăvara e anotimpul care ne binedispune și ne scoate din starea de hibernare cu care ne-am obișnuit din cauza frigului. Cu ocazia primăverii însă, e atât de frumos să și oferi cadouri persoanelor dragi, mici atenții în semn de prețuire.

Anul acesta m-am gândit că aș vrea să dăruiesc altceva decât clasicele mărțișoare. Dar până la urmă și un ghiocel poate să fie considerat mărțișor, nu-i așa?

Iată câteva idei de cadouri de 8 martie la care m-am gândit, cadouri care ar putea să-i facă pe cei din jur să zâmbească:

  • Un buchet de flori.

Florile nu sunt desuete și nu sunt niciodată destule. Orice femeie apreciază frumusețea și delicatețea florilor, iar acestea pot fi găsite la o simplă căutare în magazinele online. Sau poate ai deja un butic cochet preferat unde poți merge. Mie, de exemplu, îmi plac buchetele realizate în stilul celor de la Patchouli, foarte delicate și frumoase.

  • Un album foto.

Personal, îmi place ideea celor de la YoloBook și anume aceea de a crea un album cu fotografii de pe Facebook/Instagram/telefonul personal în aplicația lor, fotografii care vor fi puse ulterior într-un album cu hârtie lucioasă. E o idee frumoasă, aceea de a răsfoi amintiri în prag de primăvară.

  • Un tricou brodat.

Un tricou ca din basme e o idee perfectă pentru un cadou. E util și oricărei femei îi place să aibă haine de calitate și originale în garderobă. Mie îmi plac mult tricourile de la Adina Mirela Burlan, cum ar fi acestea, cu diferite mesaje: Înfloresc/Om frumos/Suflet prețios.

  • Cadouri de 8 martie speciale? Cercei.

Niște cercei lucrați manual, cu drag, sunt o idee bună întotdeauna. De exemplu, cerceii de la Joséphine mi se par speciali, dar și cei de la Lemneria sau Miss Babacilu. Iată câteva exemple: 1, 2, 3.

  • Un bilet la teatru sau un voucher pentru cursuri online.

Dacă persoana căreia îi oferiți cadoul este pasionată de dezvoltare personală/teatru, cu siguranță se va bucura dacă va primi un bilet la un spectacol sau dacă va primi un voucher pentru cursuri online de dezvoltare personală. O idee foarte bună mi se pare un curs de la Fundația Calea Victoriei.

Indiferent de alegerea făcută, nu uitați de câteva aspecte atunci când cumpărați cadoul: să însemne ceva pentru persoana căreia dăruiți cadoul, să arate bine din punct de vedere estetic, să fie de calitate (material/culoare etc.). Pentru mai multe idei, poți vedea aici câteva branduri prietenoase cu mediul de la care poți lua un cadou simpatic.

Tu ce idei de cadouri de 8 martie ai?

Cadouri inspirate și primăvară colorată vă doresc!

Sursă imagine:

Pexels

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *