Calendar pentru un ianuarie fericit

calendar ianuarie

Este cunoscut faptul că la început de an, stabilim obiective, rezoluții, căutând să devenim o variantă mai bună a noastră. Totodată, prin lucrurile pe care le întreprindem, căutăm să ne bucurăm de o stare de bine constantă. De aceea, m-am gândit să fac un calendar pentru un ianuarie fericit și reușit.

Am scris activități simple prin care putem păși spre un an nou fericit, activități care pot fi făcute de altfel, în orice lună, în orice anotimp. Sper, de asemenea, ca activitățile care pot fi desfășurate online să se mute cât mai curând în offline, acolo unde viața palpită la o intensitate mai mare. Acolo unde ne putem bucura parcă mai autentic de lucrurile din jurul nostru.

Iată o listă de lucruri și activități de făcut pentru o stare de bine, organizate sub forma unui calendar pentru luna ianuarie:

calendar ianuarie
Calendar Ianuarie 2021 cu lucruri de făcut pentru o stare de bine

Voi încerca să respect fiecare activitate în fiecare zi. La sfârșitul lunii voi face un rezumat cu impresii asupra lucrurilor care îmi vor reuși sau a celor pe care poate le voi amâna. Va fi o provocare și pentru mine să îndeplinesc toate activitățile, din motive legate de timp, de cele mai multe ori.

Mă voi încăpățâna însă să mă țin de ele. De ce? Pentru că e atât de important să ne setăm ca prioritate starea noastră de bine.

Desigur, cum acest calendar poate fi folosit în orice lună din an, puteți să salvați articolul în Bookmarks și să reveniți asupra lui de fiecare dată când aveți nevoie de puțină inspirație. Așadar, să începem anul cu energie pozitivă.

În loc de încheiere, vă urez un an nou cât mai bun și cât mai luminos! Să ne fie prilej de multe bucurii și să fim sănătoși cu toții! 😍

Sursă imagine copertă:

Freepik

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle și călătorii, în principal.
Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe popescu.lauraliliana@gmail.com .

Articole recomandate

12 comentarii

  1. Ce lista cu lucruri minunate ti-ai facut! Imi plac mult obiectivele tale.

  2. Ne-ar prinde bine tuturor o zi fără social media. Bună ideea calendarului.

  3. Da, interesanta lista de to-do pe o luna 🙂 pe mine ma enerveaza maxim sa-mi planific lucruri, desi o fac atunci cand nu am incotro. La mine lista de to-do zilnic ar cuprinde ceva de genul: relaxeaza-te – stai in pat, tolanita printre pisicile tale dragi si viseaza cat vrei!

    1. Haha, înțeleg. Eu parcă mereu simt nevoia să fac câte o activitate și calendarul mi se pare o modalitate foarte bună de a rămâne organizată. 🙂

  4. Ce frumos e calendarul si lista ta pare super faina. Spor la treaba sa bifezi tot.

  5. Faine sugestii, numai că eu am început lucrul recent și nu prea mai am timp de mare lucru! :))) Mă trezesc foarte dimineață, merg la lucru, seara când mă întorc nu vreau decât să dorm…

    1. Da, te cred. Am și eu zile în care doar vreau să stau.

  6. Cat de interesant este calendarul acestei lunii. Imi place mult cum arata toate acele mesaje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *