7 idei de cadouri de Paște pentru iubitorii de natură

Mai este puțin și ne vom bucura de Paște, sărbătoarea luminii și a speranței. Este perioada pe care o petrecem de obicei în mijlocul familiei sau cu prietenii noștri, cu oamenii dragi nouă, dar și călătorind dacă suntem mai plimbăreți.

Dacă anul acesta cauți cadouri pentru oameni care iubesc natura, drumețiile și culoarea verde, acest articol este pentru tine. Ți-am pregătit câteva idei de cadouri speciale de Paște pentru iubitorii de natură care să îi inspire și să le aducă o energie tare frumoasă în sufletele și în casele lor.

Iată 7 cadouri de Paște pentru iubitorii de natură la care m-am gândit:

 • Tablouri cu plante conservate: un tablou cu spice de grâu

Mai ales pentru iubitorii de vară, de câmpii întinse, acest tablou cu spice de grâu conservate reprezintă o bucurie. Mai mult decât atât, spicul de grâu are și câteva semnificații: este simbolul prosperității, norocului și al fericirii.

 • Un tablou 3D colorat

Acest tablou cu flori galbene de rudbeckia este potrivit pentru cei care adoră culorile. Galbenul reprezintă veselie, iar această floare, în special, simbolizează încurajarea și tenacitatea. Lagurus, acele plante pufoase, simbolizează recunoștința, încrederea și entuziasmul. Este un cadou ce încântă privirile și care provoacă multe zâmbete.

cadouri de Paște

 • Un tablou cu flori roz de glixia

Acest tablou este fresh, revigorant, dar și feminin. Este foarte drăguț chiar și ca un dar pentru copii.

cadouri de Paște

 • O schiță botanică cu flori presate

Schița din imagine conține trandafiri presați și rămurele de ferigă decolorată, însă poți alege bineînțeles și alte modele. Poți să te gândești tu la câteva flori care ar putea fi transpuse într-un mic tablou de sticlă de efect și să dăruiești astfel un cadou personalizat, cu amprenta proprie.

cadouri de Paște

 • Cadouri de Paște pentru iubitorii de natură: un tablou cu Protea

Protea este o plantă ce provine de pe continentul african și are o frumusețe aparte. Există diferite specii ale acestei plante. Mie îmi inspiră încredere și putere, mi se pare o plantă spectaculoasă și foarte diferită. Poți oferi în dar tabloul cu Protea pentru a fi așezat la birou, pe noptieră sau chiar pe perete.

tablou protea

 • Un mesaj ornat cu plante

Poți aduce zâmbetul pe buzele persoanei dragi printr-un cadou cu un mesaj împodobit de plante. Acest mesaj colorat poate fi folosit ca obiect de decor în locuință sau chiar și la birou.

Mesajul Smile din imagine poate fi un reminder să zâmbim chiar și în zilele mai agitate. Este confecționat din litere MDF și decorate cu mușchi conservat și flori de glixia. Un cadou superb, potrivit pentru Paște, dar și în multe alte ocazii.

cadouri de Paște smile

 • O inițială cu numele persoanei decorată cu flori stabilizate sau mușchi

Fiecare persoană este specială. La fel este și fiecare nume. Poți dărui o literă de lemn de fag împodobită cu mușchi sau flori. Nu poți da greș întrucât aduci natura și prospețimea ei în dar, redând în același timp o notă foarte personală.

litere decorative

cadouri de Paște

Toate aceste tablouri pot fi găsite la Terraria, un brand care pune accent pe lucrurile mici cu adevărat valoroase, pe lucrurile care spun o poveste și care poartă o anumită semnificație. O bucurie poate fi găsită într-un mic univers, într-o floare colorată, într-un tablou, într-o frunză, într-o scoică etc. Această idee caracterizează și brandul Terraria: să trăim simplu și frumos, cu grijă și respect față de natură și de lucrurile care ne aduc bucurie în suflete.

De ce să alegi Terraria?

 • produsele sunt unice și sunt create manual, deci acestea sunt o idee excelentă pentru un cadou original
 • acestea poartă câte o semnificație, prin elementele din interiorul acestora
 • produsele sunt ușor de îngrijit
 • prin produsele Terraria, ne apropiem mai mult de natură și prindem și mai mult drag de mediul nostru înconjurător
 • produsele se integrează frumos în locuință, plantele și culoarea verde fiind o bucurie pentru privitori
 • poți comanda produse personalizate, cum ți le-ai imaginat tu, lucruri în care să te regăsești.

Așadar, fie că alegi tablouri cu plante conservate, terarii sau litere decorative, acestea sunt cadouri durabile, încântătoare care ne ajută să ne conectăm cu frumusețea naturii. Din punctul meu de vedere, nu ai cum să greșești cu aceste cadouri de Paște pentru iubitorii de natură. Cadourile inspirate din natură vin la pachet și cu multe zâmbete.

Dar tu? Ce cadouri de Paște ai alege?
Sursă imagini:

Terraria.ro

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

10 comentarii

 1. Foarte frumoase ideile de cadouri! Noi am sarbatorit deja Pastele catolic, dar vom sarbatori si Pastele ortodox cu mama, asa ca eram in cautare de cadou pentru ea.

  1. da, cred că sunt niște cadouri speciale pentru mămici <3

 2. Mamei mele o sa-i placa mult aceste cadouri pentru ca adora florile si plantele.

 3. Oana Alexandra Tudose

  Ce cadouri drăguțe 😃 mulțumim pentru recomandare! ❤️

 4. Sunt superbe ideile de cadou pe care le-ai prezentat! Aș avea câteva variante, mai ales că iubesc florile de orice fel și sub orice formă.
  Mulțumesc pentru recomandări! Trebuie doar să mă decid asupra alegerii.

 5. Îmi plac tare mult genul acesta de decoratiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *