Top 10 bloguri lifestyle din România pe care le urmăresc

bloguri lifestyle

Nu e nimic nou în faptul că îmi place să citesc. Cărți, articole de știri, bloguri. Toate acestea mă inspiră. În acest articol, mă voi concentra pe bloguri și mai precis, pe acele bloguri lifestyle care vorbesc despre stilul nostru de viață, despre frumusețea și bucuria de a trăi, despre problematicile cu care ne mai confruntăm. Sunt subiecte care mă interesează, de unde și ideea acestui articol.

Iată 10 bloguri lifestyle din România care îmi plac:

 • Fine Society

O urmăresc pe Diana de ceva vreme, atât pe blog, cât și pe Instagram și nu pot spune decât că mă impresionează plăcut de fiecare dată prin subiectele abordate într-un mod foarte pertinent, original și deștept, dar și prin sensibilitatea ei, prin pasiunea față de literatură și grija față de natură și animăluțe.

 • Căsuța din poveste

Pe blogul Ancăi, vei descoperi o serie de articole izvorâte din frumosul sufletului ei, despre simplitatea lucrurilor, despre bucuria vieții, cugetări care mai de care. Un loc cu adevărat de poveste și foarte cosy, aș spune eu.

 • Cinderella

Blogul Danielei este structurat sub forma unui jurnal în care împărtășește frânturi din viață, lucruri pentru care este recunoscătoare, cărți, citate, lucruri plăcute și frumoase care ne înveselesc.

 • Aveți și pe roz

Liana are un blog care mă inspiră foarte tare, în care se vede în fiecare articol pasiunea ei pentru Frumos și pentru lucrurile de calitate. Vei găsi aici idei de ținute, călătorii, mâncare, design, DYI, toate atât de creative și eye-catching.

 • Cătălina Popa

Cătălina are un stil drăguț de a scrie, iar articolele ei sunt foarte utile. E o adevărată plăcere să navighez pe blogul ei și să descopăr cărți, muzică, sfaturi, recomandări de produse.

 • De-ale Dianei

Pe Diana o apreciez pentru sinceritate și creativitate, pentru subiectele actuale, practice pe care le abordează, dar și pentru recomandările de produse.

 • Blutopia

Blogul Elei este o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba de recomandări de filme, cărți și de lucruri mărunte care ne înfrumusețează viața. Este o bucurie pentru mine să îi citesc articolele.

 • Ioana Soare

O admir în primul rând pe Ioana pentru optimism și pentru contul colorat (dar și părul colorat), plin de idei minunate.

 • Mama pe toc

Nicole este ”omul de la tastatură” din spatele blogului Mama pe toc. L-aș descrie ca pe un blog feminin, în care orice femeie poate găsi curaj pentru a se privi cu ochi înțelegători, dar și încrezători. Găsești aici experiențe inedite, frumoase, dar și o serie de interviuri cu femei care inspiră. Aruncați un ochi, eu zic că o să vă întoarceți.

https://www.instagram.com/p/CO7YbTyHlgY/?utm_source=ig_web_copy_link

 • Secretele Simonei

Pe blogul Simonei, vei descoperi o serie de articole utile, fie că e vorba de recomandări de produse, de cărți sau lucruri mărunte cotidiene. Totodată, fotografiile ei sunt superbe, create cu mult bun gust și originalitate.

Acestea sunt 10 bloguri lifestyle din România pe care le citesc periodic și le recomand cu toată căldura. Sunt bloguri de pe care îmi iau informații, mă relaxez, îmi iau doza de frumusețe, mă încarc pozitiv și zâmbesc.

Tu ce bloguri lifestyle românești recomanzi?

Sursă imagine copertă:

Pexels

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle și călătorii, în principal.
Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe popescu.lauraliliana@gmail.com .

Articole recomandate

9 comentarii

 1. Mulțumesc, Laura! M-am bucurat tare, tare mult să mă văd în topul preferințelor tale. Iar bucuria asta imensă s-a dublat văzând în ce companie sunt (Diana Cosmin e idolul meu, iar Cătălina îmi e tare dragă)! Celelalte bloguri nu le cunosc, dar sigur sunt faine, așa că o să le investighez 😀

 2. Este un articol scris asa cum trebuie!
  Vreau sa te felicit pentru continutul acesta postat.
  Mai astept cu mare interes!

 3. Foarte bine scris. Spor in continuare si asteptam articole de genul.

 4. Bună, Laura! Mi-a plăcut mult articolul tău despre blogurile lifestyle din România. Cred că ai făcut o selecție foarte bună și interesantă. Am descoperit câteva bloguri noi pe care o să le urmăresc cu plăcere. Îmi place mult cum scrii și cum transmiți frumusețea și bucuria de a trăi. Te felicit pentru munca ta.

  1. Multumesc frumos pentru comentariul tău, apreciez mult! 🤗

 5. Multumesc frumos Laura pentru acest articol, ti-am trimis un mail si astept cu nerabdare raspunsul tau! O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *