Au început înscrierile pentru SuperBlog 2020!

Ce este competiția SuperBlog?

De curând, am aflat și eu de acest concurs din blogosferă, în care persoanele care dețin un blog în limba română pot publica articole în funcție de tematicile propuse de organizatori. Competiția va avea loc în perioada 1 octombrie-2 decembrie 2020, timp în care bloggerii au ocazia să își dezvolte creativitatea, scriind pe teme dintre cele mai variate. Articolele vor fi jurizate și la final vor fi trei câștigători în funcție de punctajul obținut.

De ce mă înscriu la competiția SuperBlog 2020?

  • În primul rând, sunt curioasă. Nu am mai participat la acest gen de concurs și aș vrea să văd care îmi sunt limitele, ce mai am de îmbunătățit la felul în care scriu.
  • Voi face lucrul care mă pasionează mai des: voi scrie. Ador să scriu, iar în această competiție, voi avea ocazia să fac asta mai frecvent, fiind un fel de maraton al creativității.
  • Voi învăța lucruri noi. Dincolo de faptul că fac ceva ce mă pasionează, voi avea șansa să îmi extind cunoștințele, având în vedere că voi aborda diverse domenii și va trebui să mă documentez temeinic.
  • Voi cunoaște bloguri și bloggeri noi. Dat fiind faptul că se vor mai înscrie persoane din blogosferă, voi întâlni oameni interesanți, cu abordări similare sau diferite, de unde voi avea ce să învăț.

Alte informații utile despre SuperBlog 2020

Probele vor fi opționale, astfel încât dacă nu vei dori să scrii pe marginea unui subiect, ești liber să alegi ce vrei. Însă, dacă participi la cât mai multe probe, șansele tale de câștig vor fi mai mari. Mai mult decât atât, doar cei care vor participa la toate probele, vor putea să concureze ca finaliști.

În funcție de punctaje, poți câștiga premii în produse sau bani.

Poți afla mai multe detalii despre înscriere, accesând acest link (trebuie să îți anunți participarea la concurs pe blog, apoi completezi un formular de înscriere și citești regulamentul). De îndată ce blogul va fi analizat, vei primi confirmarea de înscriere în 48 de ore. Dacă ai nelămuriri, poți accesa secțiunea de Întrebări și răspunsuri aici. Dacă vrei să ai o idee despre probele susținute până acum, poți vedea aici.

Pe scurt, SuperBlog 2020 este o competiție despre originalitate, oameni faini și o atmosferă creativă. O șansă de a descoperi noi talente sau de a perfecționa anumite competențe.

 

Sursă imagine:

Pixabay

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle și călătorii, în principal.
Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe popescu.lauraliliana@gmail.com .

Articole recomandate

4 comentarii

  1. Felicitări! Și succes, fiindcă e destul de greu sa alergi… Dar sa alergi o cursă de Maraton, fiindcă competiția asta cam asta reprezintă pentru bloggeri. Eu am considerat mereu că nu am timp sa țin ritmul, dar nu sună rău deloc ce se întâmplă acolo. In perioada 2011-2014 chiar am urmărit manifestarea.

    1. Mulțumesc mult! O să încerc să văd despre ce e vorba, chiar sunt foarte curioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *