Locație de vis pentru nunta ta, în Ploiești?!

Ei bine, nu e chiar în Ploiești, ci la doar 12 km distanță, la ieșirea înspre Văleni. Poate că e mai bine așa. Pentru că n-ai vrea să amesteci acordurile fine ale saxofonului cu agitația urbană.

V-am făcut curioși? Orice poveste frumoasă începe cu povestitorul…

Eu și Alex ne-am cunoscut acum 3 ani, eu fiind din Iași, iar el din Ploiești. Anul trecut, am făcut cununia civilă, iar anul acesta vom face deja nunta.

A fost destul de dificil să găsim o locație de nuntă în Ploiești. Ne plac amândurora lucrurile simple și de bun gust. De aceea, atunci când am început să căutăm locații de nuntă în Ploiești, am fost puțin dezamăgiți. Din punctul nostru de vedere, multe din localurile pe care le-am văzut erau oarecum la fel. Aceleași scaune, huse și pereți albi, parcă fără personalitate…

Întotdeauna am fost curioși să descoperim locurile frumoase din Ploiești și împrejurimi așa că am fost foarte încântați când am găsit și locația de nuntă perfectă pentru noi, care corespunde exact cu gusturile noastre și cu ideea unei nunți reușite.

O locație de nuntă superbă de lângă Ploiești…

Este vorba despre Events Garden, o locație care are 2 saloane de evenimente fabuloase. Am mers la vizionare de curând și am rămas impresionați amândoi de cât de spectaculos arată totul.

Salonul Euphoria este cel care ne-a cucerit, deși ne-a fost greu să alegem din cele două opțiuni. Ambele sunt însă extraordinar de frumoase, create cu atenție față de cel mai mic detaliu.

Euphoria este un salon rafinat care împletește armonios eleganța cu elementele naturale. Cuvintele-cheie care descriu acest salon sunt Verde, Viață, Sărbătoare. Este un cadru festiv pentru momente memorabile și de ce nu, fotografii memorabile. Noi suntem convinși că nunta va fi de neuitat, mai ales într-un asemenea loc. La drept vorbind, ne-a luat Euphoria!

locație de nuntă Ploiești

Pe de altă parte, salonul Harmony are o eleganță aparte, care m-a atras de la început prin cromatica crem-bleu-auriu. Salonul mă duce cu gândul la o locație clasică reinterpretată. O locație originală, cu elemente de decor ce inspiră lux, tocmai prin simplitatea acestora.

Simplitatea rămâne cel mai sofisticat lucru.

Leonardo Da Vinci

În salonul Harmony, veți găsi pe lângă scaunele cu țesături fine, mese din sticlă, decorațiuni florale naturale, toate încadrate sublim în spațiu.

locație de nuntă ploiești

Am fost impresionați inclusiv de meniuri care, pe lângă faptul că sunt foarte variate și au un plating demențial, au și un tip de preparat fresh pe care nu l-am văzut în alte locații. Vă las pe voi să îl descoperiți. Oamenii de acolo sunt receptivi și foarte deschiși. Veți primi toate detaliile de care sunteți interesați.

Pe lângă acestea, Events Garden are chiar și camere pentru oaspeți, așa că noi cu siguranță nu ne vom face griji despre locul de cazare pentru cei veniți din Iași sau din străinătate.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei locații cu o pată de culoare și v-ați săturat de atâtea tonuri fade care nu vă spun nimic, Events Garden este răspunsul. Recomand cu drag această locație de nuntă de lângă Ploiești.

Îi găsiți în Boldești Scăeni, Strada Gloriei, nr. 29.

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

2 comentarii

  1. Superb!Cat de bine ați ales cuvintele pentru a descrie locația, intr-adevar salonul Euphoria este de vis , pe 11 octombrie am fost primul eveniment (nunta) găzduit în acesta , iar meniul , servirea și nu mai spun conducerea toate de la 10 * în sus ! Recomand din toată inima Events Garden !

    1. Wow, mă bucur să aud acest feedback. Într-adevăr, e o locație extraordinară. <3 Mulțumesc pentru comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *