Lifestyle

5 site-uri interesante și utile

După cum știm, Internetul este o sursă imensă de informații și nu trebuie decât să știm cum să-l folosim în mod util. Am făcut o listă cu site-uri interesante pe care eu le accesez și care merg mai ales într-o direcție culturală.

Iată câteva site-uri interesante și utile, dar și aplicații pe care le utilizez frecvent :

Sunt convinsă că mulți dintre voi cunoașteți deja aplicația pentru a învăța o limbă străină sau pentru a exersa limbile străine pe care le știți deja. Este gratuită, simplă de folosit și interactivă. Urmăriți progresul pe care îl faceți de la o zi la alta.

Ideală pentru cunoscătorii de limbă spaniolă, este o platformă online în care puteți urma cursuri din domenii diverse. Științe, artă, filozofie, geografie, istorie, pedagogie, IT, marketing, etc. Am urmat un curs acolo cu ceva timp în urmă, Velázquez en el Museo de Prado. A fost foarte bine realizat, am urmărit videoclipuri după care am răspuns la teste și am putut descărca informații mai ample despre subiect în format PDF.

Este un site pe care îl folosesc de fiecare dată când simt nevoia să mă deconectez și să mă simt mai aproape de natură. De ce? Pentru că aici pot asculta sunetul mării, al ploii, al focului, al păsărilor. Este o aplicație gratuită, potrivită pentru persoanele mai poetice și visătoare și care iubesc natura.

Aici puteți găsi o întreagă serie de cărți interesante, în funcție de preferințele voastre. Cărțile sunt descărcabile, în format PDF, non-ficțiune, psihologice…Unele titluri care mi-au atras atenția sunt Fata din tren, Înainte să te cunosc, Hoțul de cărți, Băiatul cu pijamale în dungi, Scene de viață campestră, Pădurea norvegiană, Anna Karenina, Mănâncă, roagă-te, iubește, La răscruce de vânturi și multe alte titluri de cărți bune.

Mi se pare genială aplicația, puteți vizita muzee, puteți citi despre personalități marcante, despre evenimente istorice.

Enjoy! 🙂

Sursă imagine: Pixabay

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Mersi mult, foarte interesant al 3 lea site, nu știam de el.

 2. Multumim pentru informatii, nu stiam de aceste site-uri.

 3. Duolingo folosesc și eu, chiar este foarte utilă.
  Celelalte nu le-am vizitat, dar o voi face acum și voi alege ce mi se otrivește.
  Mulțumesc!

 4. Denisa Grigoras spune:

  Ce frumos. De ultima nu stiam nimic. Eu ascult pe Youtube sunetul de ploaie in padurea tropicala. Este un colaj facut de vreo 3 ore. Intotdeauna adorm si ma linistesc pe el

  1. Ce frumos, thank you for info <3

 5. Cu aceasta ocazie pot sa spun ca am descoperit cateva site-uri si aplicatii noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *