3 ținute cu cizme peste genunchi

cizme peste genunchi

Cizmele peste genunchi sunt foarte versatile astfel încât pot fi pot fi purtate în sezonul rece, dar și primăvara. Acestea pot fi asociate unor ținute diferite, dând un efect de eleganță acestora.

Mie personal mi se par foarte feminine fie ele plate sau cu toc și mă bucur că le pot combina în moduri diverse.

Iată 3 ținute cu cizme peste genunchi:

  • Cizme purtate peste blugi

Este o variantă modernă, casual de a le purta. Pentru a obține o ținută cu personalitate, îți recomand să porți blugi skinny, iar în partea de sus o bluză sau un pulover mai largi.

De asemenea, o ținută de efect și atemporală este una monocromă, de exemplu cu cizme negre, blugi negri, o curea și o cămașă elegantă neagră.

cizme peste genunchi

  • Cizme peste genunchi purtate cu o fustă mai scurtă

Este o variantă care mie îmi place foarte mult fiindcă scoate o ținută simplă din anonimat. Pe deasupra, creează un efect de picioare mai lungi.

În partea de sus, poți purta un pulover, o cămașă oversize sau o maletă și un cardigan.

cizme peste genunchi

  • Cizme purtate cu rochie

Rochiile lejere sau rochiile tricotate mai groase pot fi purtate cu brio cu aceste cizme. Mie, personal, aceste ținute îmi dau mai multă încredere.

De regulă, pentru astfel de ținute, este indicat să alegi rochii mai scurte care să lase o mică porțiune descoperită între linia cizmelor și rochie. Astfel, poți să personalizezi ținuta mai mult, prin purtarea unor dresuri în culoarea cizmelor sau de culoarea pielii.

cizme peste genunchi

Totodată, poți purta rochia de aceeași culoare cu cizmele pentru o ținută de zi, la birou sau la o ieșire în oraș, la o cafenea, de exemplu. În acest caz, poți accesoriza rochia cu o curea care să îți pună talia în evidență.

Dacă ești adepta unui stil mai neconvențional, poți asocia chiar o rochie tip hanorac cu aceste cizme peste genunchi.

Pe bonprix găsești o gamă variată de cizme peste genunchi, în diferite culori, plate sau cu toc, după gusturile tale.

Cizmele și fusta din imagini sunt de pe magazinul online bonprix.

Tu cum ai alege să porți aceste cizme peste genunchi?

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

2 comentarii

  1. Eu le port cam în aceleași moduri: peste blugi, cu fuste sau rochii, dar prefer ultima variantă… Nu știu de ce, probabil pentru că rochiile mi se par super comode.

    1. Da, îmi place și mie foarte mult varianta rochie-cizme, mi se pare cea mai elegantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *