10 idei de cadouri corporate

cadouri corporate

Job-ul pe care ni-l alegem trebuie să fie unul care să ne placă, să fie un loc în care ne aducem contribuția personală și în care ne simțim utili. Mediul de lucru, relațiile între angajați și între angajați și patroni sunt și ele foarte importante atunci când vine vorba de starea de bine la locul de muncă. Pentru a ne arăta recunoștința față de angajați, dar și față colegi, e de ajuns uneori să spunem o vorbă bună, să dăm un feedback pozitiv, să mulțumim. Însă, îi bucurăm pe angajați și pe colegi și prin intermediul unor cadouri corporate.

cadouri corporate

De aceea, m-am gândit să scriu acest articol cu idei de cadouri corporate care vor fi apreciate de către angajați, fiind potrivite pentru toate gusturile.

Iată 10 idei de cadouri corporate:

  • Un coș de produse tradiționale

O idee ar fi pachetul cadou Gifts of Greece Premium în cutie de lemn tip carte de pe Olive’s Life România.

Conține produse naturale, aduse direct din Grecia:

  • Un ulei de măsline premium extravirgin Early Harvest Bio Marmaro, cutie 500ml: ulei de categoria superioară produs din măsline necoapte din soiul de „măsline grecești din Chalkidiki
  • Un ulei de măsline extravirgin cu ierburi aromate Frezia, 250ml: oregano, rozmarin, piper, lămâie, scorțișoară, usturoi
  • Un ceai organic Olympus 1000+, 20g: este un mix fresh din ceai din plante de munte cu salvie și mentă
  • O miere de cimbru, 260g
  • Condimente pentru salată grecească tzatziki, 100g

cadouri corporate

  • O sticlă de vin rafinat

Un vin bun este un cadou clasic și apreciat, în general. Pe Cărturești, ai o selecție de vinuri bune variate, din care poți alege. Le poți alege de aici.

  • O carte de dezvoltare personală

Tot pe Cărturești, găsești cărți de dezvoltare personală pentru angajații tăi.

Câteva recomandări bune ar fi Cărticica de biniște, Lecții de magie (Elizabeth Gilbert) sau Inteligența emoțională (Daniel Goleman).

  • Un joc de societate

Un board game este un prilej de distracție pentru angajați și pentru prietenii lor, într-o seară relaxantă. Un avantaj în plus ar fi că puteți organiza seri în care toate echipele pot ieși, cu scopul de a juca un joc de societate. În acest fel, participi la închegarea echipei, la o mai bună comunicare. Angajații vor socializa, se vor cunoaște mai bine și se vor simți mai relaxați.

Găsești în acest articol câteva recomandări de jocuri de societate amuzante care merită dăruite. De asemenea, pe Cărturești sau pe Red Goblin, ai o selecție foarte variată de jocuri de societate.

  • Un bilet la un spectacol

Pe Ia Bilet, găsești bilete la concerte, spectacole de teatru, de stand-up și chiar bilete la muzee. În funcție de preferințele angajaților tăi, le poți oferi o surpriză plăcută.

Iată și alte idei de cadouri corporate prin care să le oferi recunoștință angajaților/colegilor:

Tu ce cadouri corporate alegi?

Sursă imagine copertă:

Pexels

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *