Film

Perfetti Sconosciuti (2016)

Fiecare are o viață complexă: sunt anumite lucruri pe care le arătăm celorlalți, însă avem totodată lucruri pe care preferăm să le păstrăm pentru noi înșine, sunt lucrurile intime, secretele sau temerile noastre.

Despre ce este vorba în filmul Perfetti sconosciuti?

Filmul Perfetti sconosciuti, în regia lui Paolo Genovese, arată această latură fragilă a oamenilor printr-un scenariu care prinde de la început: niște prieteni se întâlnesc într-o seară pentru a cina alături de partenerii de viață, iar pentru a sparge monotonia, Carlotta propune ca orice mesaj sau apel telefonic să fie auzit de cei din jur. Pornind de la ideea că nimeni nu are nimic de ascuns, totuși, atunci când cei prezenți intră în acest joc, descoperă lucruri de neînchipuit sau lucruri pe care nu ar fi putut să le mărturisească cu ușurință nici chiar prietenilor. Astfel, în curând, prietenii, oamenii de lângă noi, devin perfect necunoscuți, niște străini cărora le cunoaștem doar o mică parte din viață.

Părerea mea despre filmul Perfetti sconosciuti

Filmul îmbină momentele comice cu cele dramatice și arată într-un mod profund până în ce punct suntem fragili și necunoscuți celorlalți de lângă noi. Prin telefoanele în care păstrăm o mare parte din momentele vieții noastre, ni se arată probleme de cuplu, probleme între generații, temeri pe care nu le putem dezvălui din cauza prejudecăților oamenilor.

Este un film sensibil, frumos construit, cu actori care joacă impecabil și care te poartă în atmosfera familiei italiene cu bune și rele.

Trailerul filmului Perfetti Sconosciuti poate fi văzut aici.

 

Sursă imagine:

Cinemagia

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *