Lifestyle

Paștele este despre iubire

Cum vin sarbatorile, ma gandesc iar si iar ca am nevoie de… 1 kg de faina si cateva sute grame de stafide, o bluza visinie pe care am gasit-o in treacat pe Pinterest, un ceas pe care sa il asortez cu bluza visinie, niste farduri noi, trebuie sa mai descarc si niste muzica sa evit plictiseala pe drumul catre teatru.

Insa, am eu nevoie oare de aceasta lista interminabila?

De fapt, cred ca nu doar eu, ci noi toti avem doar o nevoie reala, este nevoia de… multa Iubire. Eu chiar cred ca iubirea poate sa ne hraneasca, sa ne imbrace, sa ne cicatrizeze ranile, sa aduca zambete pe chipurile trase de griji, poate sa linisteasca tristetile ivite din nepasare sau din abandon.

Adesea, ne plangem de ceilalti care nu ne inteleg sau care ne arunca poate niste vorbe intepatoare. Citisem undeva ca atunci cand ranesti pe cineva e ca si cum ai sparge o vaza ale caror cioburi nu pot fi lipite niciodata la loc. Insa, eu cred ca iubirea e singura care are puterea miraculoasa de a sadi zambete acolo unde au fost lacrimi. Iubirea e cea care intregeste sufletele, prin iertare, blandete, intelegere, sensibilitate…

Cred ca in zilele acestea este important sa ne aducem aminte de Iubire, de Cel din care izvoraste iubirea, Cel care are rabdare, care iarta, care ne asculta, Cel pentru care fiecare din noi reprezinta un mic univers. Fiindca El a facut cel mai mare sacrificiu pentru noi, iar sarbatorile acestea ne spun de fapt sa nu uitam niciodata de iubire. Caci din iubire se naste lumina, speranta, pacea, zambetul si frumusetea.

Sa aveti sarbatori linistite si sa cultivati iubirea in fiecare zi 🙂

 

 

 

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *