Muzică

Diego el Cigala, Indestructible

De curând, în luna octombrie a acestui an, cunoscutul cântăreț de flamenco, Diego el Cigala a lansat albumul Indestructible, aducând ca noutate în stilul său muzical adăugarea unor elemente de salsa.

A dedicat albumul soției sale Amparo care a murit și care l-a lăsat cu un gol sufletesc enorm. Deși pierderea soției a însemnat cu siguranță o durere sfâșietoare, în albumul recent vedem îmbinarea unei muzici cu un accent mai melancolic dar totodată, salsa arată și o parte mai luminoasă, mai veselă a vieții alături de titlul Indestructible (Indestructibil) care arată forța de a merge înainte a artistului, forță care este transmisă și de muzica salsa.

Putem asculta cântece ca Moreno Soy, Conversación en Tiempo de Bolero, Periódico de ayer, Se nos rompió el amor, Cómo Fue, mi se pare un album reușit.

Aici puteți asculta o melodie care mi-a plăcut, Conversación en Tiempo de Bolero.

 

Surse:

  1. El Mundo
  2. Youtube
  3. Website oficial Diego el Cigala

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *