Lifestyle

Câteva lucruri din această săptămână (3)

În fiecare sfârșit de săptămână mi-am propus să împart cu voi câteva lucruri frumoase pe care le-am văzut, sper să vă placă:

-Am văzut un videoclip minunat care ne prezintă fabricarea hârtiei în Kyoto Kuratani realizat de Kuroyanagi Takashi. Îmi place felul în care este filmat totul fiindcă vedem munca unor oameni pasionați și liniștea din spatele muncii lor. Întotdeauna am apreciat oamenii stau să realizeze pe îndelete lucruri de mână și ies din rapiditatea și zgomotul industrializării. În videoclip apar cadre frumoase care ne arată munca omului împletită cu armonia naturii.

-O ilustrație inspirată de poezia lui Vasile Alecsandri, „Muierușcă din Brașău” realizată de Radovici Maricica:

– Am descoperit platforma Miríada X în care sunt publicate cursuri în limba spaniolă din variate domenii și de la facultăți din spațiul latinoamerican. Eu deja m-am înscris la un curs despre pictorul Diego Velázquez care va începe pe 16 noiembrie care va avea 6 module repartizate în 6 săptămâni.

-M-am bucurat de o prăjitură tiramisu care a ieșit chiar gustoasă.

10633382_10201433047144668_9052915923744521887_o

Surse:

  1. Vimeo
  2. Radovici Maricica
  3. Youtube
  4. Bărbat la cratiță

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Ma bucur tare mult ca ti-a placut! <3

    1. Sunt superbe lucrarile tale, te apreciez foarte mult si ma bucur ca ai vazut postarea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *