Lifestyle

Câteva lucruri din această săptămână (18)

Bună,

În acest articol, voi împărți cu voi lucrurile frumoase pe care le-am descoperit în această săptămână:

 1. Acest videoclip la care cu toții avem nevoie să ne uităm din când în când. Este despre frumusețea care ne definește în ciuda tuturor standardelor societății. Trebuie să conștientizăm cât suntem de inteligenți, curajoși și perfecți în toată imperfecțiunea noastră.
 2. Acest pod din Vietnam. Superb!
 3. Această casă în stil minimalist, proiectată într-o zonă de șes, în deplină conexiune cu natura. Îmi plac enorm colțișorul de citit, spațiul larg și priveliștea care se vede din toate unghiurile. Trebuie să fie tare cozy acolo.
 4. Acest tablou pictat de Brita Granstrom. Mie îmi plac mult smochinele și cred că sunt foarte fotogenice. Dar când le văd într-o pictură, mai ales cu marea care se vede în zare, asta e sigur hrană pentru ochii mei. Sper să vă placă și vouă.
 5. Acest gif care mă înveselește. Îmi aduce aminte de mine când mă furișez și mănânc o plăcintă întreagă.

 

Surse:

 1. Youtube (Click for Taz)
 2. Kottke
 3. Designist
 4. Ainscough Contemporary Art (Brita Granstrom)
 5. Jennifer Causey

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

 1. Podul din Vietnam: neașteptat, foarte inspirat.
  Casa din Cluj: neașteptată, inspirată, mi-ar plăcea să locuiesc acolo. Nu o știam, dar știu una asemănătoare, lângă Cluj. O fi aceiași arhitecți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *