Lifestyle

Câteva lucruri din această săptămână (12)

În primul rând, vă doresc o primăvară cât mai liniștită, cu zâmbete frumoase în suflete! Să nu uitați să aruncați câte-o privire pe cer, să admirați copacii-n floare și să ascultați concertele păsărilor 🙂

Primăvara asta nu a început tocmai cu cele mai călduroase zile, ba dimpotrivă, avem parte de un ger cum nu a mai fost demult. Însă, este important pentru noi să purtăm primăvara-n suflete mereu și-atunci o să avem parte de ea chiar și într-un martie mai friguros.

-De 1 martie, m-am bucurat de mărțișoare și flori, iar aceste lucruri au făcut ca atmosfera să fie mai caldă și să-mi smulgă câteva zâmbete.

-Nu știam până acum, dar se pare că mărțișorul face parte din patrimoniul UNESCO, iar asta mă bucură foarte tare.

-Am terminat de citit Fata din tren de Paula Hawkins, o poveste amețitoare și misterioasă despre două cupluri aparent fericite și atât de adânc atinse de neîmplinire și minciună. Pe scurt, Rachel, fosta iubită a lui Tom, are acum viciul băuturii, își pierde jobul și trăiește în apartamentul lui Cathy din mila acesteia față de ea. Rachel călătorește fără scop cu trenul în fiecare zi și de la geam, privește două familii: familia lui Tom, care acum este căsătorit cu Anna și are un copil și familia lui Scott și Megan, care par amândoi niște firi artistice care se iubesc foarte mult. Însă, într-o zi, Megan dispare, iar cartea ne dezvăluie treptat minciuni din aceste familii, secrete, oferindu-ne de asemenea portrete psihologice ale personajelor. A fost o lectură intrigantă, care mi-a ținut trează curiozitatea până la final. Și wow, ce final.

26219439_10204492761475614_3253899598378292710_n
”E plăcut să ieși afară așa de devreme, înainte să înceapă școala, înainte să iasă navetiștii; străzile sunt goale și curate, ziua plină de posibilități.” Paula Hawkins, Fata din tren
28535451_10204695496823871_2056043084_n
”I-am spus că-l iubesc și am simțit cum fiecare mușchi din trup i se încordează, ca și cum ar fi știut ce urmează și se pregătea. Pentru că ceva se întâmplă, nu-i așa, când cineva îți spune în felul acesta că te iubește. Te iubesc, chiar te iubesc, dar…Dar.” Paula Hawkins, Fata din tren

-Ca să simțim mai bine atmosfera de primăvară, iată o melodie a Annalisei, Tra due minute è primavera . Videoclipul e superb și linia melodie îți dă energie cât pentru toată ziua.

 

Surse:

Business Review

Youtube

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *