Artă

Am câștigaaat…o pictură cu suflet de la Laleli Atelier and Boutique

Astăzi voi scrie despre Ana Neacșa, artista din spatele conceptului Laleli Atelier & Boutique. Îi urmăresc de mai mult timp creațiile, le apreciez foarte mult și îmi place că are un stil unitar, l-aș descrie ca fiind feminin, floral și tineresc.

Ana pictează în mare parte tricouri, dar și bluze, fețe de perne, rochii, pantaloni, geci, traiste, și tablouri, rezultând creații unicat, fiind autodidactă în ceea ce face. Aș putea menționa aici că îi ies foarte bine. În ceea ce privește hainele, ea pictează direct pe acestea sau folosește printuri ale creațiilor sale.

Dacă intrați pe pagina Laleli Atelier & Boutique, veți fi frapați de multitudinea de picturi florale, cu maci, bujori, cu înghețată, toate în culori vii, cu detalii minuțioase, dovadă a efortului și calității tuturor produselor. Însă, ce este cel mai reprezentativ pentru arta creată de Ana este faptul că se vede că pune suflet și face totul cu pasiune și cu un zâmbet larg în momentul în care își lasă imaginația să coloreze viitoarele tricouri ale fetelor chic din România.

Mai mult decât atât, am fost tare bucuroasă atunci când Ana a organizat un giveaway cu o pictură realizată de ea și am fost câștigătoarea concursului. Pictura a fost frumos împachetată și însoțită de o carte de vizită, iar acum stă pe perete, înveselind colțul din locuință și dându-i un aspect mai estetic și mai personalizat.

Admir faptul că Ana împărtășește cu publicul ei viziunea ei despre pictură, felul ei de a picta pas cu pas, iar pentru a urmări toate acestea, vă puteți conecta la paginile acestea. Mai multe detalii despre Laleli Atelier & Boutique și creațiile cu personalitate ale Anei puteți găsi pe website-ul ei, pe pagina de Facebook și de Instagram.

Flori din călimară

Numele meu este Laura, iar Flori din călimară este locul în care mă simt liberă, făcând ceea ce mă pasionează: scriu despre lifestyle, cinema, literatură și călătorii. Numele blogului este unul sugestiv, intenția mea fiind ca prin articolele pe care le scriu, să transmit, pe lângă lucruri utile, frânturi de frumusețe, senin, optimism și povești faine.

Dacă doriți să îmi scrieți, puteți folosi formularul de mai jos sau să îmi trimiteți un e-mail pe crihan.laura@gmail.com .

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Laura! Ce nume frumos! Călimară!? Of, Doamne, în copilărie am folosit tocul cu peniță şi cerneală din…călimară! Dar tu ai în călimară flori frumoase!

    1. A, ce frumos ai spus, mulțumesc mult, apreciez! Numele l-am pus tocmai ca o metaforă a frumuseții pe care încerc să o transmit prin scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *